15-08-2010, 08:44 PM
Nextul si revin cu un comm. Huh imi place ca ai pus in aplicare toate sfaturile mele, insa nu ma asteptam sa faci un capitol asa de bun intrun timp atat de scurt XD. Se pare ca ai ambitie sa progresezi,bravo si avand in vedere varsta e un realmente atuu. Bravo.
Pai toata actiunea sa petrecut numai in jurul Hinatei, ai avut descriere din plin si frumoasa, dialog lung si pus unde trebuia si nu e nici sec. Foarte bine. Greseli nam vazut mai deloc, si chiar daca o fi fost vreuna neah numi pasa. Actiunea este perfect in toi, gastele nau mai fugarito, siau vazut de treaba =)). In rest totul imi place,lai facut si lung si interesant.
Astept nextul si muuulta inspiratie la el. Te pup diar :* :-h
Denissu was here. ^_^
Pai toata actiunea sa petrecut numai in jurul Hinatei, ai avut descriere din plin si frumoasa, dialog lung si pus unde trebuia si nu e nici sec. Foarte bine. Greseli nam vazut mai deloc, si chiar daca o fi fost vreuna neah numi pasa. Actiunea este perfect in toi, gastele nau mai fugarito, siau vazut de treaba =)). In rest totul imi place,lai facut si lung si interesant.
Astept nextul si muuulta inspiratie la el. Te pup diar :* :-h
Denissu was here. ^_^
...............