11-08-2010, 04:42 PM
Ciel e favoritul meu.E matur si a trecut prin multe,la o varsta asa frageda.E cu adevarat un personaj interesant.Ii ador caracterul,miscarile,gesturile.Trebuie sa fie foarte greu pentru un pusti de 12 ani sa-ti pierzi familia.Totusi,dupa cate a patit,cred ca inca o sa mai poata zambi,cu ajutorul servitorilor si prietenilor.
Alois e si el interesant,in modul lui.Dar mie mi-a dat ideea de copil rasfatat,si asta din episodul 1,cand Claude i-a incheiat nasturii la camasa,si el i-a descheiat inapoi.Si apoi a mai pus si un ranjet de ala si l-a intrebat : "Asta te enerveaza,Claude?" or somthing like that.Daca eram in locul lui Claude ii dadeam o palma de nu se vedea xD.Ma scuzati fanii Alois,dar asta e parerea mea personala,nu trebuie sa ma bagati in seama daca nu sunteti de acord cu ce zic xD.
Alois e si el interesant,in modul lui.Dar mie mi-a dat ideea de copil rasfatat,si asta din episodul 1,cand Claude i-a incheiat nasturii la camasa,si el i-a descheiat inapoi.Si apoi a mai pus si un ranjet de ala si l-a intrebat : "Asta te enerveaza,Claude?" or somthing like that.Daca eram in locul lui Claude ii dadeam o palma de nu se vedea xD.Ma scuzati fanii Alois,dar asta e parerea mea personala,nu trebuie sa ma bagati in seama daca nu sunteti de acord cu ce zic xD.
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.