Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Savarina ali vs Little M

Cred că eu sunt primul xD .

Savarina Ali

Well, titlul mi s-a părut interesant, deşi nu mi-am putut imagina ce se întâmplă în fic. Oricum, pot spune că este frumuşel.Acţiunea a fost grăbită tare mult şi zici că erai la o sută de metri garduri. Puteai să o iei mai încetişor ori să lungeşti povestea asfel încât să nu pară aşa de grăbită. Putea să fie mai multă descriere. Te-ai axat pe descrierea vestimentaţiei fetei, un lucru nu foarte important. Puteai să descri mai mult sentimentele ei având în vedere faptul că scri din punctul ei de vedere. Sunt câteva greşeli de tastare,dar nu mă mai duc să le caut din nou. Totuşi, trebuia să corectezi povestea înainte de a o posta. Mi-a plăcut poezia de la începutul ficului, a fost chiar frumoasă. Totuşi, paragraful acela în fetele sunt la cofetărie, de ce l-ai mai pus ? Nu-şi are rostul. Sunt doar două replici şi cam atât. Nimic foarte interesant.
Finalul a fost previzibil. Fata rămâne cu băiatul pe care-l place şi Anonimus cu o floare rămâne doar o poveste pentru copii. Cam epic. Puteai să o faci mai specială, sunt sigur.

Nota : 6.5

Little M

Titlul mi-a plăcut la nebunie. E simplu, dar m-a făcut să mă gândesc la o bombă şi reflectă cu totul ce se-ntâmplă în poveste.
Acţiunea e interesantă, deşi mi s-a părut uşor grăbită. Totuşi, mi-a plăcut.
Dialogul nu este deloc sec ÅŸi este bun. ÃŽmi place.
Descrierea . . Putea fi mai multicică, dar să spunem că e bine şi aşa. M-a deranjat faza aia când ai descris cum se dădea ea cu gloss pe buze. Ai făcut-o aşa de detaliată de parcă povestea avea să fie citită numai de fete, ci nu de băieţi.
Ideea este destul de originală. Mie mi-a plăcut mult, mai ales partea cu bomba asemănată cu viaţa. A fost o asemănare frumoasă şi mi-a plăcut tare mult.
Greşeli de tastare n-am prea văzut, dar n-am căutat. Mda, am citit ficul la unu noaptea.
Totuşi, mi s-a părut că te-ai cam grăbit şi băiatul a ieşit din comă una două, prea repede. Oricum, ce pot spune ? Mi-a plăcut şi a fost destul de frumoasă - compunerea.

Nota : 9

Deeci . . votul meu merge spre Little M . Sorry, Savarina Ali, dar povestea ei m-a fascinat mai mult.
Oricum, felicitări amândurora !
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 31-07-2010, 07:16 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 09-08-2010, 12:47 AM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Me†al. - 09-08-2010, 03:01 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de She - 09-08-2010, 04:36 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Summer - 09-08-2010, 05:08 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Flash - 09-08-2010, 05:14 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 19-08-2010, 08:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Savarina Ali, She and Little M [ Runda a doua in desfasurare ] Little M 12 9.591 17-09-2010, 10:31 PM
Ultimul răspuns: She

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)