Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vizita la Gradina Zoologica [funny fic]

Asa...sper ca nu se supara colegele mele daca pun eu continuarea.Dar Dark Mistery nu a mai dat pe aici...Asa ca postez eu..capitolul e scris de ea :P

Dupa cateva zile...........Luni la scoala prima ora sport, cat de mult "iubesc" eu acea ora..In care trebuia sa sarim la capra....Dar din moment ce nici eu nici Anna nu avem echipamentul de sport incercam sa gasim diverse scuze ca de obicei...Scuze foarte bine gandite..Trebuie sa ne asiguram ca nu au mai fost folosite alta data....Se enerveaza putin si incepe sa ne tina un discurs foarte "captivant" despre cat era de importanta este ora lui...Dupa ce si-a terminat monologul...PS:Spun monolog pentru ca nu il asculta nimeni,de fapt vorbea singur.....Ne-am asezat pe niste bari....L-am vazut intamplator si pe Shuichi care si-ar fi dorit cu siguranta sa prinda aripi si sa isi ia zborul cat mai departe de clasa noastra.....
-Si spuneati de Claudiu ca vorbeste mult!!!!Spune Shuichi ironia nelipsindu-i din voce....
-Salut Shuichi!!IL salut eu cu Anna.
-Satul fetelor!zice roscatul incercand sa schiteze un zambet.Dar avea o fata obosita si speriata pot spune.....II dau dreptate oricine ar fi terorizat prin simpla vedere a clasei noatre.
Eu ma bucuram foarte mult ca avem Tehnologie..si topaiam linistita prin curtea scolii.....
-Si de ce asa bucuroasa? intreaba Ana.
-Ca am note si nu ma asculta.....ooo daaa!!!!Spun eu cu un zambet malefic pe fata.
-Mda.Trebuia sa banuiesc..
Si cum am spus a inceput ora de tehnologie.Bineinteles jumatate din clasa nu era prezenta...Noi facem Tehnologie intr-un atelier micut din curtea scolii....Stateam linistiti.Din spatelete nostru s-au auzit niste rasete,cum ca profa e un pic cheala in varful capului..La ce altceva te poti astepta de la Mitza(chiar daca este prietenul meu) si Alexandru.Pe la mijlocul orei colegii care au chiulit si-au facut foarte frumos aparitia la geam incepand sa se strambe in toate felurile.Edi, Roland,Claudiu si inca cativa.Binenteles atemtia a trecut de la profa la minunile de la geam.Saraca profesoara se uita crucis la noi si nu intelegea despre ce era vorba.Restu clasei era pe jos de ras..Shuichi a avut "norocul" sa stea chiar langa geam...A putut asista mai bine la ce pot debita mintile unor elevi de 14 ani.(eu una il consideram norocos pentru ca a putut vedea mai bine)
In sfarsit s-a terminat si ora asta.Ora urmatoare dirigentie..Am intrat in clasa sa mai distrugem si pe acolo cate ceva..Intra dirigu in clasa.Acesta ramane foarte surprins ca la noi in clasa s-a inventat mersul pe pereti si tavan..(PS:la peretele din spate m-am simtit si eu putin..A ajuns si talpa mea din intamplare de acolo)
-Se poate stii cum v-au ajuns talpile pana acolo??
-Raspuns:Pauza.....
-Cred ca o sa o incurci....zise Alesia

Alesia Mitza si Anna se uitau la mine ca la felu' 14 si radeau...Iar eu ma rugam sa treaca ora mai repede inainte sa inceapa vreo pasarica sa ciripeasca

.........................................................

Ziua urmatoare in clasa.Intram linistiti dar nu apucam bine caci un miros de oua clocite ne infunda imediat narile.DE altfel mirosul este usor comparabil cu apa minerala proaspat adusa de la izvor da tatal lui Anna...Are cam acelasi miros in primele dou zile...Shuichi saracul ce sa mai zica.....Cred ca mai are un pic si o sa ramana chel..la cat pare si-a smuls din cap pana acum....Dar nici nu ne asezam bine in banca si incepem vesnica barfa de inceput de zi cand un sandwich aterizeaza pe vesta Alesiei facandu-se buatele si zburand firimituri pe bancile noastre.....Saracul Edi de data asta chiar a incurcat-o...Primele doua pauze nu a mai indraznit sa intre in clase de frica fiarei ce il pandea foarte atenta....
-Eddddiii!!!!!! vino si ia-ti salamul de la banca mea, stiga Anna.

...........................
Ziua urmatoare....Dupa cum ne asteptam Bokor era legat bine mersi cu cablurile de la calculator.....Si cand te gandesti ca ideea ne-a dat-o un profesor....

Astazi toti erau foarte energici...mai ales ca era prima ora....aceea fiind de matematica.Ca intotdeauna jumate din clasa nu si-au facut tema,iar daca ar fi aflat profu se dispera de Doamne fereste.Prin primlele banci s-a intamplat minunea sa ne facem tema...minune!.......care era deja asaltata de aproape toti din clasa.Noi stateam linistiti si ii privem pe scumpi colegi cum se chinuie sa-si faca tema.Mai erau cam 5 minute din pauza iar ceilati deja erau si mai pusi sub presiune.In prima banca eu cu Alesia ne prosteam ca intotdeauna,iar Minamino si Anna se minunau cat de sarite de pe fix suntem.
-Auziti fetelor imi pare rau ca va intrerup ritualul vostru zilnic dar din nefericire s-a sunat si nu cred ca ar fii o idee buna sa va vada profu asa...spuse Anna
-Bine....(in cor).
-Dupa aproximativ 5 minute profu intra in clasa cu indiferenta lui de zi cu zi...pune catalogul jos si incepe sa ne predea noua lectie.Prima jumatate de ora a trecut normal....dar dupa aceea pe domnul Roland il apucase dorul de codrul verde.Eu stateam linistita...ma uitam la tabla...ma mai uitam in clasa.....iar dintr-o data numai vad ca domn' profesor arunca cu creata in Roland care era prea acupat sa vorbeasca cu cei din spate,iar ca prin minune il nimereste exact in cap.Pe toti ne apuca rasul dar lui Simina nu ii se parea nimic amuzant in asta.Ca intotdeauna se dispera si face crize pe noi...ne ameninta ca ne scade nota la purtare....vezi sa nu!Nu a trecut mult timp si s-a sunat.In pauza cele 13 minuni ale lumii se gandesc sa foloseasca calculatorul...care era intr-o stare ...nu prea buna.Dar nu il foloseau pentru a face ceva in el...ci au inceput sa scoata mouse-ul,tastatura....iar pe Claudiu il apuca dorul de rock&roll.Acesta se urca pe banca,cu tastarura in mana si incepe sa se creada Elvis Presley.Pe Edi il pasioneaza mult animalele...mai ales rozatoarele...dar stie ca nu poate sa il aduca pe Jeryy,hamsterul lui,la scoala...asa ca ia mouse-ul il pune pe jos si incepe sa se plimbe prin tot holul mare zicand:
-Hey priviti!Am un animal de companie nou!
Bineinteles ca toate lumea se uitau la el ca boul la poarta noua,dar pe el nu-l intereseaza...acum si-a gasit un nou prieten.....Acum sa ne intoarcem in clasa unde noul nostru cantaret Claudiu isi termina concertul 'minunat'.Anna deja era cu gandul la banda izolatoare care din pacate era acasa,eu ma gandeam cum pot sa il trimit pe luna,Andreea mai avea putin si se dadea cu capul de pereti...iar Minamino...pai el saracu nu mai stia ce sa zica...a avut parte de cele mai ciudate experiente...asa ca nu cred ca il mai mira ceva.

Răspunsuri în acest subiect
Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] - de Owaranai Yume - 02-04-2008, 09:20 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 03-04-2008, 08:55 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 04-04-2008, 09:50 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 06-04-2008, 11:24 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 08-04-2008, 12:01 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 20-04-2008, 02:09 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 07-05-2008, 08:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gradina cu trandafiri Crazy Person 4 3.420 18-05-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.755 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  teh omg funny story [parodie] Gandalf 18 13.964 25-12-2008, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Gandalf

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)