05-08-2010, 04:29 AM
Liiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa
Lia Mittwoch: lol pe zupy
Lia Mittwoch: faceam introduction
Lia Mittwoch: sa faci bine sa ma intampini
.I'm glad you jointed, and i'm glad that this time i'm the one who says welcome to you.
Nu am sa iti mai spun ca imi plac gusturile tale in materie de muzica si filme, you already know that .Ai scris chiar tot ce puteai sa scrii ^^, nici nu stiu ce sa te intreb, oricum te-as intreba doar de fatada, ca doar pot sa te intreb oricand pe mess .
Bai sa postezi, forumul are nevoie de persoane ca tine, rili :3
*hug* ca tot e 4 in the morning, am o scuza pentru postul asta de bun venit >.<
P.S: merg la iron maiden ahha!
edit: afurisita mica de roscovana, ce imi ceri la 4 dimineata. doamne cum !$!@$!@ ) te astept in bv la un jointed
Lia Mittwoch: lol pe zupy
Lia Mittwoch: faceam introduction
Lia Mittwoch: sa faci bine sa ma intampini
.I'm glad you jointed, and i'm glad that this time i'm the one who says welcome to you.
Citat:In pragul varstei de 19 ani, care inca nu pare indeajuns de reala la ce copil tont ma simt xD.totally me aici .Iar cu Brasovul, god damn you, te-ai mutat acum un an, cine stie de cate ori ne-am intalnit intamplator prin cartier sau oras, poate am stat in acelasi local de cateva ori .
Nu am sa iti mai spun ca imi plac gusturile tale in materie de muzica si filme, you already know that .Ai scris chiar tot ce puteai sa scrii ^^, nici nu stiu ce sa te intreb, oricum te-as intreba doar de fatada, ca doar pot sa te intreb oricand pe mess .
Citat:Si cum sunt un multitalent, dar nu excelez la nimic 21, scriu, activez in domeniul GFX-ului si de asemenea al fotografiei.si aici ma simt :3.
Bai sa postezi, forumul are nevoie de persoane ca tine, rili :3
*hug* ca tot e 4 in the morning, am o scuza pentru postul asta de bun venit >.<
P.S: merg la iron maiden ahha!
edit: afurisita mica de roscovana, ce imi ceri la 4 dimineata. doamne cum !$!@$!@ ) te astept in bv la un jointed
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see