Hey....uii, a trecut ceva timp de cand nu am mai citit ceva scris de tine, dar ma bucur ca ai reinceput sa scrii:X
Povestea e interesanta , imi place si ma bucur ca am din nou ocazia sa citesc ceva creat de tine. Natsu mi se pare putin misterios...adica nu stiu cum sa ma exprim, imi place de el dar si nu imi place...nush daca ma intelegi, are ceva de nu si da :)) . En fin....nu pot explica prea bine ce simt fata de el,mi se pare asa..rau da bun
Iar Aki e super dragut, pare asa inocent si naiv si deodata bum, iese la iveala un caracter superb..imi place.
Sunt curioasa cum o sa continuie povestea asa ca spor la scriss!
Povestea e interesanta , imi place si ma bucur ca am din nou ocazia sa citesc ceva creat de tine. Natsu mi se pare putin misterios...adica nu stiu cum sa ma exprim, imi place de el dar si nu imi place...nush daca ma intelegi, are ceva de nu si da :)) . En fin....nu pot explica prea bine ce simt fata de el,mi se pare asa..rau da bun
Iar Aki e super dragut, pare asa inocent si naiv si deodata bum, iese la iveala un caracter superb..imi place.
Sunt curioasa cum o sa continuie povestea asa ca spor la scriss!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria