28-07-2010, 10:58 PM
Fără şcoală ar fi naşpa. Înainte, când nu exista şcoala, toţi oamenii erau bătuţi în cap, nu ştiau mai nimic, erau neciopliţi, se comportau animalic. Acum, şcoala i-a mai educat pe oameni, le-a mai temperat comportamentul acela animalic. Dacă n-ar mai fi şcoală, totul s-ar duce de râpă căci, totuşi, ea te învaţă diferite noţiuni ce-ţi vor fi de folos. Mulţi adolescenţi spun - printre care şi eu - că nu mai doresc să meargă la şcoală şi că ar fi mai bine fără ea. Noi spunem acest lucru fiindcă orele sunt lungi şi obosim, dar rar ne gândim cum ar fi viaţa noastră fără educaţie.
Totuşi, fără şcoală ai avea mai mult timp de pierdut, să stai pe net, să ieşi cu prietenii.. Dar toate astea ar fi posibile fără să înveţi ceva? Cum poate un om prost să folosească un calculator sau să vorbească cu prietenii ? Toate lucrurile astea le înveţi la şcoală şi nu le-ai mai şti dacă n-am mai merge la şcoală.
Totuşi, fără şcoală ai avea mai mult timp de pierdut, să stai pe net, să ieşi cu prietenii.. Dar toate astea ar fi posibile fără să înveţi ceva? Cum poate un om prost să folosească un calculator sau să vorbească cu prietenii ? Toate lucrurile astea le înveţi la şcoală şi nu le-ai mai şti dacă n-am mai merge la şcoală.
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.