25-07-2010, 02:32 PM
Nu stau sa corectez capitolul pentru ca mi-ar lua o gramda de timp si in plus au facut asta manu si ali deci trec direct la subiect. Deci sa vedem........[DIALOGUL] este sec si nici nu ai pus linie de dialog, nu se intelege unde incepe dialogul, unde se termina si unde incepe "descrierea".[DESCRIEREA] este ........nu este. Tu nu ai descriere. Unde sunt sentimentele personajelor, unde este natura, blocuri/locuinte, pasari, cer etc. , orice vrei tu. Incearca sa descrii. Cel putin incearca sa vedem macar ca te straduiesti. [NARATIUNEA] e vai de ea. Bine ca ti-a aratat Ali cum sa mai aduci ceva la viata. [Actiunea] mie mi se pare interesanta dar o grabesti. Ia-o mai usor. Pune frana inainte sa ajungi la al 3 capitolul unde va fi sfarsitul povestii. [TITLUL] imi place e interesant si sper sa reflecte si ce se intampla in fic. [GRESELI DE TASTARE] ai o gramada. Incearca sa iti corectezi ficul inainte sa il postezi.
Pai......cam atat. Sper sa ti cont de sfaturile noastre si sa incerci sa faci un capitol mult mai bun. Eu, cel putin, astept continuarea.
Noroc!
si nu uita: Astept nextu!!!!
Pai......cam atat. Sper sa ti cont de sfaturile noastre si sa incerci sa faci un capitol mult mai bun. Eu, cel putin, astept continuarea.
Noroc!
si nu uita: Astept nextu!!!!
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!!
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!!