22-07-2010, 04:04 PM
Absenţe ? :]] Hehe, am o tonă, dar toate motivate. For example, anul ăsta n-am mers niciodată la ora de civică pentru că nu mă interesa. Doar la finalul anului m-am dus ca să le spun 'adio' amicilor şi să văd ce note am la această 'minunată' materie. Profa zicea că eram un elev nou, dar m-a crezut imediat ce a văzut că eram eu. En fin, mi-a pus doi de 10 pe degeaba şi am trecut cu brio. În primul semestru, tot la civică n-am fost deloc, dar m-am rugat de diriga - care mă adoră - să-mi pună doi de zece din burtă. :]] Hehe, şi aşa am trecut. În primul semestru am avut vreo patruzeci şi cinci de absenţe, dar toate motivate - căci diriga mă adoră <3. Plecam de la ore, prefăcându-mă că sunt bolnav or stuff şi profii mă credeau una două. De obicei, chiuleam de la ore precum : civică, ofc, tehnologie, chimie, desen, muzică. Mda, de la sport nu chiulesc fiindcă-mi place. În al doilea semestru, am avut vreo şaizeci de absenţe motivate fiindcă nu am mers în primele săptămâni de şcoală ori că-mi era lene, ori că plecam de la prima sau a doua oră. Şi în ultimele două săptămâni de şcoală nu mai mergeam căci n-avea nici un rost :]] . Nu se mai făcea nimicuţa la şcoală.
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.