Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

Capitolul 11: Gasca afla de admirator!

Veni si urmatoarea dimineata. Am deschis cu greu ochii si am vrut sa ma ridic, dar nu am putut. Ma durea rau capul. Am strigat-o pe Saya si i-am spus ca ma doare capul. Mi-a pus mana pe frunte si a vazut ca sunt fierbinte. M-a intrebat daca cumva ma doare capul, si am dat aproabator din cap ca da. Mi-a zis ca sunt racita. Eram mirata! Nu a fost ieri frig, sau ceva de genul. Eu stiam in schimb ca sunt mai sensibila.
Eu am ramas in pat, iar Saya a plecat la scoala. Eu am adormit, dar dupa doua ore am fost trezita de telefon. Imi intind mana dupa el si il iau.
-Alo...zic eu somnoroasa.
-Sakura! Sunt Hinata! De ce nu esti la scoala?ma intreba ea agitata.
-Pai sunt cam racita.....zic eu in timp ce incep sa simt ca am nasul infundat.
-Sa sti ca Sasuke este ingrijorat pentru tine! Sa sti ca e langa mine! Hai ca ti-l dau! Mai vorbim! zise ea foarte repede.
-Nu! Hinata.....zic eu repede pentru a incerca sa o prind.
-Alo.....zise o voce care era cunoscuta si care ii apartinea lui Sasuke.
Am inchis repede telefonul cand am auzit vocea lui Sasuke si L-am pus pe noptiera de langa mine. Inchid usor ochii, dar sunt trezita din nou de catre soneria telefonului.
-Sasuke! Lasa-ma in pace! zic eu repede si tare.
-Printeso! Cred ca ma confunzi cu cineva care nu il inghit deloc! Si ar fi mai bine sa nu imi mai pomenesti de el! zise o voce necunoscuta.
Imi departez urechea de ecran si cand ma uit vad ca acesta era un apel de la un numar necunoscut.
-Cccc...ccc...ci...cine...esti?zic eu tremurand.
-Sunt cam trist ca nu ma recunosti! Dupa cate scrisori ti-am trimis si sarutul din seara aceea inca nu ma recunosti!
-Ce vrei de la mine?zic eu inercand sa fiu curajoasa.
-Pai mai bine zis nu ceva, ci pe cineva! Acel cineva esti tu, Sakura!zise necunoscutul.
-De unde imi sti numele? Si de ce te axezi pe mine? Sunt o gramda de fete si femei in lumea asta! De ce tocmai eu?
-Aici nu iti pot da niciun raspuns! Si inca ceva am de zis! Sa sti ca nu mi-a placut ce s-a intamplat intre tine si Uchiha ieri!zise el nervos ultima propozitie.
Am inchis repede telefonul si am inceput sa plang.

La scoala se desfasura ora de romana. Sasuke nu era prea atent. Se tot gandea la discutia cu ceilalti din pauza trecuta, dar mai era atrnt si la ora deoarece studiau romanul lui Shakespire: Romeo si Julieta.

Flash Black

-Baieti, De ce se poarta Sakura asa de ciudat?zise Sasuke in timp ce lasa capul in jos.
-Ce vrei sa spui? intreba Sai nedumerit.
-Ieri, am sarutat-o....zise brunetul trist.
-Felicitari!zise Hinata.
-Dar atunci de ce esti trist? Intreba Naruto.
-Pentru ca nu a vrut sa se intample asta! Dupa sarut mi-a tras o palma, iar inainte de asta am vrut sa o iau in brate si sa smucit foarte tare pentru a scapa!zise el tot cu capul in jos.
Ino lasa capul in jos.
-Sasuke...Tie ti-a zis Sakura ca are un admiratos secret?zise Ino trista.
-Nu! Crezi ca e cu el?zise Sasuke nervos dintr-o data.
-Nu stiu! zise Ino in continuare in timp ce il lua pe Sai in brate.
-Ieri a fost trista in timpul orei. Si prea si speriata. zise Hinata.
-Da de unde sti asta? zise Naruto curios.
-Pai ai uitat ca sunt colega de banca cu Sakura?zise Hinata dand ochii peste cap.
-Lol! Nu ma chinui sa tin minte chestiile astea! zise Naruto razand ironic.
-Am o idee!zise Sai pocnind din degete.
-Ce e? zise Sasuke curios.
-Ei bine, s-ar putea sa nu fie ceva de care o sa fim mandri, dar ma gandesc ca poate daca vom cauta vreun indiciu prin dulapul Sakurei vom gasi ceva!zise Sai razand.

End Flash Black

Veni si pauza si gasca se duse la dulapul Sakurei. Au deschis dulapul si au gasit in fund ascunse cateva biletele. Hinata lea citit pe fiecare si toti erau speriati oentru ce putea pati Sasuke.
Acum totul avea logica! Comportamentul Sakurei cu Sasuke si comportamentul in ora.[posturi unite]
Nu stiu cat voi mai putea sa mai scriu la fic! imi pare rau ca sunteti chiar asa de dezamagiti de el!
[Imagine: 66407010.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de brunetzika_rebela - 17-07-2010, 08:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.496 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.300 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.388 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 76.831 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 8.232 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)