Nu m-am uitat la toate filmele fiindca nu mi s-a parut asa de interesant. Filmul nu respecta deloc actiunea din carte si actorii nu-mi prea plac. Decorurile sunt chiar interesante si mi-a placut cum arata scoala pe dinafara, chiar misto. Singurul actor ce mi-a placut foarte mult a fost cel ce l-a jucat pe Cap - de - Mort. Mi-a placut tare mult tipul [ nu sunt gay , dar imi placea aspectul ]. Mi-au placut si chestiile - animalutele - din film. Aratau chiar realist.
Povestea, ce-i drept, nu m-a impresionat mai deloc. Nu ma pasiona. Era pur si simplu banala. De aceea am renuntat la a ma uita la filme [ le-am vazut doar pe primele trei ] . Nici cartile n-am reusit sa le citesc : )) . Cu mult efort am terminat primul volum -.- .
Povestea, ce-i drept, nu m-a impresionat mai deloc. Nu ma pasiona. Era pur si simplu banala. De aceea am renuntat la a ma uita la filme [ le-am vazut doar pe primele trei ] . Nici cartile n-am reusit sa le citesc : )) . Cu mult efort am terminat primul volum -.- .
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.