13-07-2010, 05:07 PM
Well , contează de ce spune aceste cuvinte şi cine le spune . Urăsc persoanele ce-şi cer scuze după ce te-au rănit şi spun 'îmi pare rău' doar pentru că dacă e amic cu tine e mai popular sau chestii de genul . Deasemenea , dacă cineva îl omoară pe unul şi apoi îşi cere scuze, ce mai contează ? A făcut acel lucru şi l-a omorît . Nu mai are cum să-l readucă la viaţă . Acum , dacă cel mai bun prieten şi-ar cere scuze , normal că l-aş ierta . Adică , îl cunosc atât de bine încât pot să-mi dau seama imediat dacă-i pare rău cu adevărat sau dacă doar se preface . Alţi oameni spun că le pare rău numai pentru că vor ceva de la tine şi dacă sunteţi certaţi n-are cum să obţină acel lucru .
Şi totuşi , dacă te cerţi de mii de ori pe lună cu aceeaşi persoană , devine din ce în ce mai greu să-i accepţi scuzele . Adică , te scoate din sărite şi te superi pe respectivul şi apoi , după câteva secunde , îşi cere scuze . E oarecum deranjant şi , într-un final , n-ai cum să-i mai accepţi scuzele şi prietenia se destramă.
În concluzie , cred că 'îmi pare rău' valorează mult , dar contează de la cine vine şi contează şi ce s-a întâmplat de şi-a cerut scuze .
Şi totuşi , dacă te cerţi de mii de ori pe lună cu aceeaşi persoană , devine din ce în ce mai greu să-i accepţi scuzele . Adică , te scoate din sărite şi te superi pe respectivul şi apoi , după câteva secunde , îşi cere scuze . E oarecum deranjant şi , într-un final , n-ai cum să-i mai accepţi scuzele şi prietenia se destramă.
În concluzie , cred că 'îmi pare rău' valorează mult , dar contează de la cine vine şi contează şi ce s-a întâmplat de şi-a cerut scuze .
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.