Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea Doare[SasuSaku Fic]

Salut!

Citat:Buna all!!Pai m-am gandit sa scriu si eu un fic SasuSaku!Este primul meu fic!Sper sa va placa si datsi fara ts commuri!A daa..ideea e originala!asta urmeaza sa vedem
Disclaimer : Nu detin nici un personaj. Toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

1.O zi obisnuita

Satul Konoha...Un sat destul de frumos,cu oameni harnici1. Inceputul este banal. 2. Propozitia subliniata este foarte...cum sa ma exprim... neinteresanta? cred ca e un cuvant bun .Deci ca s-o lasam cu descrierile sa trecem la subiectaia nu e descriere. Incat spui asta inseamna ca ai scris 10 randuri cu descrierea nu o simpla propozitie si aia pricajita .Eu ma numesc Sakura Haruno si am 14 ani.Parul meu este de un roz deschis asemenea florilor de cires,iar ochii mei sunt de un verde spectaculs de care ai putea sa te indragostesti.Ok,deci o zi de primavara era gata sa inceapa folosesti ok in vorbirea directa dar nu in asa zisa descriere .Soarele iesea la iveala.Intunericul disparea incet,incetaici ai o peretitie care nu imi place .Oamenii erau deja trezi facandu-si treburile de zi cu zi.Dintr-o data,ceasul electronic a inceput sa faca o galagie infernala aratand ca este deja ora 07.00.Eu m-am dat jos din pat ca arsa,nu pui virgula... merge mai bine ''fiind speriata...'' speriata de acel zgomot.Incet am orpit alarma si m-am dat jos din patul pufosam subliniat putin mai sus o parte de propozitie. Ei bine, sa inteleg ca dupa ce ''a sarit din pat ca arsa'' s-a urcat inapoi si iar ''s-a dat jos din patul pufos''? .Eram cam buimaca.Da dar asta patesti daca stai pana la 01.00 nopateanoaptea .Ma duc la baie sa-mi fac siesta,sa ma spal pe fata si pe dinti.Iau prosopul moale si ma strgsterg cu el pe fata mea fina,apoi merg inapoi in camera mea.Ma duc la garderopa mea,ce-i destul de mare.Ma gandesc cu ce sa ma imbrac.Ma uit eu prin dulap cam 10 minute si,ori ''si'' ori '','' imi aleg o pereche de blugi inchisi tte sferturi si un tricou galben si niste scilicisclipici pe el.

Concluzie:
1. Nu am corectat tot capitolul.
2. Ai greseli de tastare si de exprimare.
3. Ai repetiti care sunt deranjante.
4. Uiti ce scri. Inainte de a posta capitolul citeste si iti vei da seama

Eu nu vreau sa renunti si nici sa crezi ca ti-am lasat acest comentariu sperand ca te vei simti jicnita. Nu. E primul tau fic si inteleg. Pe parcurs toti o sa observam probabil o imbunatatire pe la capitolul 7-8. Poate mai repede, poate mai tarziu. Asta nu conteaza. Important e sa vedem imbunatatiri.

Ai putea sa citesti carti/ficuri. Poate ca citesti dar poti si mai multe.
P.S. Imi place avatarul tau:x

Succes :bye:

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea Doare[SasuSaku Fic] - de Alexiis - 05-07-2010, 02:36 PM
RE: Dragostea Doare[SasuSaku Fic] - de Roney - 06-07-2010, 08:26 AM
RE: Dragostea Doare[SasuSaku Fic] - de Shadow. - 06-07-2010, 04:16 PM
RE: Dragostea Doare[SasuSaku Fic] - de Elena. - 08-07-2010, 04:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nu zâmbi, doare . Lust. 17 8.007 12-03-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Tradarea doare dar o poti uita! akadella 5 4.329 24-08-2010, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Imi place felul in care doare hellismine 2 2.824 09-08-2010, 05:32 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Indiferenta doare[sasusaku] Kiddo 4 9.511 12-01-2010, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) ▌▒ Zยzzααα ▒▌ 25 18.557 05-05-2009, 06:11 PM
Ultimul răspuns: mika

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)