19-06-2010, 06:45 PM
Uuu, mersi de comentarii! *hugs for everyone*
@Kizza, ma bucur ca iti plac! Sper ca si seria asta de avatare sa fie ok >,>
@Alysu, la semnatura a doua am folosit Lighting Effects de ma doare mintea >_< Dar ma rog, cred ca ai dreptate. Oh, si la ultimul, poza cred ca e un trandafir (not too sure about it - a fost comanda)
@Ayu, mersi de reply Toate textele alea sunt texturi, asa ca mi-a venit foarte greu sa le pozitionez. N-am obiceiul sa le cropez XD
A doua n-are sharpen deloc, s-ar putea sa arate mai ciudat de la Grandient Maps and so on. Ah, si caracterele japoneze sunt din imaginea originala, am preluat-o direct din manga ^^
La ultimul am explicat ce reprezinta.
Ah, si primul avatar... Mereu am vrut ca avatarele mele sa aiba un efect precum ala, asa ca nu-l schimb nici in ruptul capului >.<
Now, here I go.
NANA icons
X Japan icons ^^"
hide:
Yoshiki:
Sugizo:
Heath:
Gackt icons
CR Avii (de care sunt foarte mandra, btw )
- Un experiment (cam esuat >,>)
Si un banner comanda (+ avii)
Phew >,>
Critici? *puppy eyes*
@Kizza, ma bucur ca iti plac! Sper ca si seria asta de avatare sa fie ok >,>
@Alysu, la semnatura a doua am folosit Lighting Effects de ma doare mintea >_< Dar ma rog, cred ca ai dreptate. Oh, si la ultimul, poza cred ca e un trandafir (not too sure about it - a fost comanda)
@Ayu, mersi de reply Toate textele alea sunt texturi, asa ca mi-a venit foarte greu sa le pozitionez. N-am obiceiul sa le cropez XD
A doua n-are sharpen deloc, s-ar putea sa arate mai ciudat de la Grandient Maps and so on. Ah, si caracterele japoneze sunt din imaginea originala, am preluat-o direct din manga ^^
La ultimul am explicat ce reprezinta.
Ah, si primul avatar... Mereu am vrut ca avatarele mele sa aiba un efect precum ala, asa ca nu-l schimb nici in ruptul capului >.<
Now, here I go.
NANA icons
X Japan icons ^^"
hide:
Yoshiki:
Sugizo:
Heath:
Gackt icons
CR Avii (de care sunt foarte mandra, btw )
- Un experiment (cam esuat >,>)
Si un banner comanda (+ avii)
Phew >,>
Critici? *puppy eyes*