Deci, iar je
si nici o problema XD nici eu nu eram "Sfanta" in ps la inceput xD
Semnaturile:
1 - hmm
din cauza k e prea lunga semnatura trebuia sa il pui de doua ori pe Ichigo, si din cauza asta nu arata asa de bine >.< iar scrisul chiar in mijloc... nu prea merge... culorile alea ca focul sunt prea intense, asa ca pe viitor sa stii sa nu le mai folosesti asa de tare xD
2 - asa deci, nu in totalitate de tn facut, atunci va zic pt amandoua/amandoi - ce nu se potriveste in lucrare: personajul... din cauza ca fundalul e cu efecte, stralucitor, personajul e simplu pus acolo si zici nu isi are locul >.>" nu mai tin minte ce efecte sunt in gimp, dar nu cred k ar fi stricat cateva
3 - pff repet iar - nu mai pune de doua ori personajul dkt cand e nevoie mare, doar atunci, iar aici era mult mai bn fara el in partea dreapta, iar fundalul, auch >.< doare ochii, puteai altceva folosi
4 - ok... mai bine era sa tac, dar uite k zic: OMG, ce ai facut aici >.< mamaliga cu toate prostiile, park acum ai inceput sa lucrezi pt prima oara in viata ta >.< , nu se intelege mai nimic ...
Primul merge, place cum l-ai facut, al doilea la fel ca semnatura, al treilea asa si asa
iar al patrulea nu ar fi stricat cea sharpen si efecte ^^
Deocamdata lasa avatarele [desi stiu k nu prea merg semnaturile fara ele] si pune-te mai mult pe semnaturi. Si incearca niste tutoriale
nu strica si astept altele noi ^^