19-06-2010, 11:39 AM
Zozyyyy >:D<>:d<, yai, in sfarsit, un nou capitol, de cand il astapt :X. Mi-a placut foarte mult scena aceea terifianta cand Yuuki i-a taiat gatul lui Alex, dar si revenirea lui brusca la viata a fost inspaimantatoare. Mi-a placut cum ai descris acele scene, dar si restul capitolului. Am gasit cateva greseli de tastare: de exemplu: "Bruneta inlemnii, privii in stanga, capul." = " Bruneta inlemni, privi in stanga capul" - aici ai dublat "i"-ul. In rest, mai sunt careva facute in graba probabil, dar nu sunt asa de evidente.
Ma intreb ce legatura este intre Aime si Yuuki, atat de mare incat Aime a simtit ca bruneta e in pericol? Mi-a placut cum ai descris sentimentele acelea de panica si groaza ale lui Yuuki, dar si ironiile si iluziile create de Alex pentru a o ingrozi.
Abia astept urmatorul capitol si sper sa-l pui cat poti de repede.
Te pup zozy si abia astept sa vorbim :*:X>:D<. Kisu :*
Ma intreb ce legatura este intre Aime si Yuuki, atat de mare incat Aime a simtit ca bruneta e in pericol? Mi-a placut cum ai descris sentimentele acelea de panica si groaza ale lui Yuuki, dar si ironiile si iluziile create de Alex pentru a o ingrozi.
Abia astept urmatorul capitol si sper sa-l pui cat poti de repede.
Te pup zozy si abia astept sa vorbim :*:X>:D<. Kisu :*