16-06-2010, 11:31 PM
Hallooooooo~
ai spus cuvintele magice , in sfarsit un cocetatean [ de aici sa intelegi ca si eu sunt din Tm ]
Sa revenim :]]
Ok, nu pot sa revin , nici nu sti ce bucuroasa sunt, pana acum toti erau ba din Bucuresti, ba din Constanta, ba de oriunde alt undeva, da' nu din Timisoara
Intrebari:
1. la ce liceu esti? [ daca esti inca la liceu, daca nu : la ce liceu vrei sa mergi? ]
2. as fi vrut sa te intreb zodia, dar deja ai scris-o :]]
3. anime preferate?
4. de ce nu iti plac manga'urile?
5. formatii, cantareti preferati
6. cantece preferate
7. canti la vreun instrument?
8. filme/seriale preferate
9. romane preferate [ si mie imi plac romanele ca sunt lungi si imi ia mai mult sa le termin ^^ ]
10. crezi ca am pus prea multe intrebari? [ daca da , scuza-ma, dar cand sunt incantata nu ma mai pot opri din vorbit ]
11. ai vrea sa ne intalnim?
cam multe interebari, sper sa mai aiba si altii ce sa te intrebe [ gasesc ei ceva ]
sper sa te distrezi pe aici si sa nu faci spam
:bye:
ai spus cuvintele magice , in sfarsit un cocetatean [ de aici sa intelegi ca si eu sunt din Tm ]
Sa revenim :]]
Ok, nu pot sa revin , nici nu sti ce bucuroasa sunt, pana acum toti erau ba din Bucuresti, ba din Constanta, ba de oriunde alt undeva, da' nu din Timisoara
Intrebari:
1. la ce liceu esti? [ daca esti inca la liceu, daca nu : la ce liceu vrei sa mergi? ]
2. as fi vrut sa te intreb zodia, dar deja ai scris-o :]]
3. anime preferate?
4. de ce nu iti plac manga'urile?
5. formatii, cantareti preferati
6. cantece preferate
7. canti la vreun instrument?
8. filme/seriale preferate
9. romane preferate [ si mie imi plac romanele ca sunt lungi si imi ia mai mult sa le termin ^^ ]
10. crezi ca am pus prea multe intrebari? [ daca da , scuza-ma, dar cand sunt incantata nu ma mai pot opri din vorbit ]
11. ai vrea sa ne intalnim?
cam multe interebari, sper sa mai aiba si altii ce sa te intrebe [ gasesc ei ceva ]
sper sa te distrezi pe aici si sa nu faci spam
:bye: