16-06-2010, 10:17 PM
I'm... Speechless. Am mai citit fragmentul asta pe un alt forum si la fel de placut surprinsa am fost si atunci. Nu stiu daca e construit intr-un mod genial, nu stiu cat de minunate sunt sintagmele - sunt CAT SE POATE de subiectiva la ora asta si cred ca ajunge... Sper sa imi revin cat de curand.
Parca ar fi fost scris pentru mine, si nu stiu de ce. Nu sunt genul de persoana care sa spuna asta. Cuvintele curg de la sine, se impletesc armonios si formeaza un intreg care ajunge direct la... Inimioara, sa zicem. Imi place adresarea directa, imi place "dragul meu", imi plac elementele puse in antiteza (gen "soare"-"toamna"; you get it), imi place felul in care ai evidentiat cat de masochistica poate fi dragostea... Imi place. L-am salvat intr-un document si il voi citi si maine; este mult prea bine scris.
Da, sunt o sentimentală.
Aşa o sentimentală!
Păcat.
Intr-adevar... Mare pacat de noi...
Mai scrie. Mai astept. Si iti multumesc.
Parca ar fi fost scris pentru mine, si nu stiu de ce. Nu sunt genul de persoana care sa spuna asta. Cuvintele curg de la sine, se impletesc armonios si formeaza un intreg care ajunge direct la... Inimioara, sa zicem. Imi place adresarea directa, imi place "dragul meu", imi plac elementele puse in antiteza (gen "soare"-"toamna"; you get it), imi place felul in care ai evidentiat cat de masochistica poate fi dragostea... Imi place. L-am salvat intr-un document si il voi citi si maine; este mult prea bine scris.
Da, sunt o sentimentală.
Aşa o sentimentală!
Păcat.
Intr-adevar... Mare pacat de noi...
Mai scrie. Mai astept. Si iti multumesc.