15-06-2010, 08:07 PM
Mi-a spus ca pot sa dorm, dar dupa ce imi da o pastila pentru durerea de cap. Se ridica si lua de pe noptiera o pastila si un pahar cu apa. Am vrut sa ma ridic si sa beau pastila singur, dar ma oprit. Mi-a bagat pastila ea singura in gura si apoi mi-a spijinit capul cu o mana ca sa-mi dea apa. Apoi a chicotit. Pastila avea un gust ingrozitor de acru, dar am inghitit-o. Apoi Yui a tras patura pe mine iar eu, mi-am cufundat capul in perna moale si am adormit.
M-am trezit speriat . Defapt nici nu am dormit prea bine. Am avut un somn al naibii de agitat. Nu imi pot scoate acea imagine din cap. Mi s-a intiparit in minte. Eu, cazand si ... si rasul ala idiot. Mi-am scuturat capul si m-am ridicat in fund, brusc. Mai apoi trecandu-mi o mana prin parul ciufulit.
- De cat timp dorm ? Ii spun lu Yui ce statea pe un fotoliu si citea dintr-o carte. Si sora-mea citea cartea aia. Medicina, nu ?
Ooc: Cine vrea :]
M-am trezit speriat . Defapt nici nu am dormit prea bine. Am avut un somn al naibii de agitat. Nu imi pot scoate acea imagine din cap. Mi s-a intiparit in minte. Eu, cazand si ... si rasul ala idiot. Mi-am scuturat capul si m-am ridicat in fund, brusc. Mai apoi trecandu-mi o mana prin parul ciufulit.
- De cat timp dorm ? Ii spun lu Yui ce statea pe un fotoliu si citea dintr-o carte. Si sora-mea citea cartea aia. Medicina, nu ?
Ooc: Cine vrea :]
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))