Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete

V-am ascultat criticile si am rezolvat tot ce-mi parea gresit ;) ... aja ca sport la citit:X ... si multumesc de sfaturi :D

Cap.2 part.1... Ziua de nastere a bunicii Tsunade si noul razboi intre dragoste si lupta .

Sakura in drum spre casa se gandea la ziua de azi , isi imagina cum va fii urmatoarele zile impreuna cu Naruto si Sasuke , daca se vor intelege , daca brunetul o v-a lasa in pace . Se indoia un pic de gandurile ei , da nu putea sa faca nimic doar sa astepte . Ii reveni in minte acel sarut brutal , primit de la Sasuke , nu-i venea sa creada cat de crud poate fi si incetul cu incetul doua lacrimi incepu sa alunece pe obrajii rozaliei . Aceasta simtind picaturile sarate alunecand pe fata ei a inceput sa alerge din copac in copac lasand siroaiele de lacrimi in urma ei .Pana la urma ajunse la un lac . Se aseaza jos pe iarba pufoasa , isi trage genunchi la piept si isi lasa capul in jos incepand sa urle :
- De ce eu ? De ce nu pot sa fiu normala ? Sa nu fi patit nimic din toate astea , sa nu fi avut atata ura in mine si sa pot fi fericita , de ce Dumnezeu mi i-a luat pe cei mai dragi mie . De ce!! fata nu se mai putea abtine , plangea in hohote fara sa stie ca cineva o asculta si il facea sa se simta foarte rau ca s-a purtat asa de egoist cu ea .
Iesind afara din locul unde o spiona pe fata a prins-o in brate zicandu-i :
- Sakura ce-ai patit . Stai linistita si calmeazate te rog , nu-mi place sa te vad asa ! . cu o voce pe care niciodata nu a folosit-o de multa vreme , mai exact din ziua cand i-a murit parintii .
In momentul acela fata ii sari in brate trantindu-l la pamant . Statea pe pieptul lui plangand fara sa-i pese ca-i uda tricoul lui negru . Se simtea protejata , iubita . La strans foarte tare in brate, simtea ca numai vrea sa-i dea drumul , dar oare de ce . Intr-un colt de inima chiar simtea ceva pentru brunet ? Nici ea nu stia ce se intampla cu ea , dar ii placea sa stea langa el .
Baiatul o privea cu o dragoste pe care nici el nu si-o putea imagina ca va purta asa ceva pentru o fata . Isi dadea seama ca nu era o simpla fata , plina de figuri si arii de vedeta . Era asa de fericit ca o tine in brate , il linistea , ii mangaia parul ei catifelat , o privea cum incet incet ochii i se sting , se gandea ca in sfarsit fata iubita si-a gasit linistea . O mangaia pe chipul ei fin , stergandu-i lacrimile si zicand in soapta ``Nu stiu ce mi-ai facut dar simt nevoia sa-ti pun ca te iubesc ``. A luat-o in brate si a inceput sa alerge , fara sa stie unde mai exact . Pasii lui il conduceau , pana cand a ajuns la o casa roza . Pe o placuta scria Casa Haruno ! . Nu intelegea cum de pasii lui au ajuns pana acolo . Dar totusi ceea ce conta era ca fata era bine si era mai linistita . A batut la usa da nu raspundea nimeni , asa ca s-a indreptat spre casa lui . Nu era prea departe , dar totusi trebuia sa ajunga cat mai repede ca numai rezista prea mult cu ea in brate . Ajunsi in casa lui , baiatul urca sus in camera la el , lasand-o pe patul lui moale , sa doarma . Stia ca era obosita asa ca era mult mai bine sa doarma pe patul lui . Pentru o ora , brunetul o privea asa insistent analizand-o din cap pana in picioare , vedea cat de frumoasa poate fi , doua suvite ii alunecau pe chipul ei fin gadiland-o si chiar nu vroia sa o trezeasca si sa observe ca statea si o privea , asa ca s-a asezat pe canapeaua de alaturi , avand grija sa nu pateasca nimic .
Razele soarelui se jucau pe cerul albastru , pasarelele cantau la geamul celor doi ciripandu-le sa se trezeasca . Brunetul era deja in picioare , in bucatarie pregatind micul de jun deoarece stia ca trebuie sa mearga la antrenament . Rozalia se trezi cand doua raze jucause luminau pe chipul ei catifelat . Se uita in jur , nu stia unde se afla , s-a asezat in ``fund`` , analizand toata camera . Deodata usa se deschide si inauntru intra baiatul cu o tava in mana zicand :
- Buna dimineata somnoroaso ! Ai dormit bine ? Grabestete ca trebuie sa mergem la antrenamente .
- Pai cum !! De ce sunt la tine acasa . Si nu am timp sa manc ma duc acasa sa ma schimb si sa ma pregatesc de antrenamente .
- Stai linistita ca ti-am adus io niste haine .
- Imi poti explica si mie de ce faci toate astea pentru mine , de ce ai avut grija de mine ieri , de ce m-ai adus la tine acasa si cel mai mult de ce te-ai strofocat sa ma consolezi ieri si mi-ai mai adus si haine ?! De ce !! ??
- Mai usor cu intrebarile . Sa iti raspund pe rand . Nici eu nu inteleg de ce am facut toate astea pentru tine , doar simt ca am nevoie sa te protejez sii cu pretul vietii mele . Si hainele ti le-am adus ca sa nu intarzii la antrenamente ca stiu cat le ia fetelor sa se imbrace .
- Aa , mersi pentru tot ce ai facut pentru mine ! Acum scuzama dar ma duc la baie , sa ma pregatesc .
- Aaa da sigur ! spune baiatul rosu la fata din cauza situatiei .
Dupa zece minute , cei doi au plecat la locul unde trebuiau sa se intalneasca cu ceilalti , dar cand au ajuns au observat ca nu era nimeni asa ca s-au hotarat sa astepte pana ajung si ceilalti . Fata isi amintea de trecutul ei trist , cand culegea flori pentru mama ei , incepand ca doua lacrimi sa-i curga incet incet udand iarba pufoasa pe care era asezata . La doi pasi era un camp frumos , plin de flori de toate culorile , aerul era proaspat sii imbibat cu mirosul florilor ce asteptau sa le culeaga cineva . Rozalia se ridica in picioare si merse sa culeaga cateva flori . In timp ce culegea , doi ochi negri stralucitori o priveau cum ``sarea`` din floare in floare apucand de tulpinitele lor. O privea de parca era ultima data . Stralucirea pe care o avea brunetul in ochi nu se compara cu nimeni altcineva . O privea parca fermecat si nu-i venea sa creada ca se intampla asa ceva . Chiar el , Sasuke Uchiha sa se fii indragostit . Deodata se apropie Naruto incepand sa tipe :
- Ce bine !! Credeam ca am intarziat . Ceau Sakura ! zise blondul catre floarea de cires.
- Ohh, buna Naruto ! zise rozalia cu un zambet larg pe fata . Si vezi ca si Sasuke este pe aici.!Sa nu uiti , sunteam o echipa si trebuie sa ne intelegem. spuse fata un pic suparata ca cei doi nu se prea inteleg.
- Scuze Sakura ,dar cum domnul figurant mai mereu ii cu capul in nori si nu-i pasa doar de el insusi , m-am gandit sa nu-l trezesc din visele lui .
- Hai ma lasi ! zise Sasuke un pic enervat de cuvintele spuse de catre blond .
Dupa vreo doua ore de asteptat . In acest timp , Naruto statea rezemat de un copac si dormea linistit , fara nici o grija , Sasuke statea in varful unui copac uitandu-se ba la mine ba daca vine Kakashi si io stateam si culegeam in continuare flori si faceam buchete , nu stiu de ce le faceam sau pentru cine dar ceva stiu sigur , acest lucru ma linistea si ma facea fericita , chiar daca imi amintea de ziua in care mi-au murit parintii , imi amintea de copilaria mea fericita . Cand saream in sus si ma jucam cu mama , cand imi facea coronite din flori roze , precum parul meu , eram o copila inocenta , slaba , frumoasa , aveam prieteni , mereu aveam zambetul pe buze fara sa-mi pese daca radea cineva de mine sau il faceam sa rada pana inceteam si io . Intr-un final a ajuns Kakashi cu intarziere de trei ore , primul care a sarit la el a fost Naruto care inca un pic si-l lua la bataie . Era foarte amuzant sa vad cat caz face Naruto . Dar totusi dupa o ora , Kakashi ne-a zis sa ne pregatim pentru o mica petrecere de ziua marelui hokage, Tsunade . Sa venim eleganti impreuna cu un cadou si nu putem lipsi ca vom fi dati afara din academie , chiar daca nu aveam sa lipsesc . Tsunade imi era ca o a doua bunica . Dupa ce ne-a zis aceasta veste ne-a poruncit sa mergem acasa si sa ne pregatim ca petrecerea va fi chiar azi in sala de sport de la academie si in acel moment a disparut intr-un nor de fum , precum Naruto si Sasuke .
- Vad ca trebuie sa ma intorc acasa singura .! spun eu dezamagita ca am ramas singura incepand sa merg in piata din mijlocul satului .
Ma plimbam prin piata minunandu-ma de toate lucrurile ce erau prin magazine si prin tarabe , amintindu-mi ca trebuie sa-mi cumpar si o rochie pentru marea seara .Am umblat in toate magazinele uitanduma ce cadou sa iau si ce rochie sa-mi iau,dar nu gaseam nimic pentru genul meu . Ba o rochie era prea scurta , ba prea lunga , ba prea impodobita sii multe alte lucruri , dar totusi am gasit un cadou minunat pentru ``bunicuta``mea , o carte de dragoste , ca stiam ca-i plac foarte mult chiar daca nu vroia sa arate acest lucru .
Mergeam pe strazile Konohai trista ca nu mi-am gasit nici o rochita potrivita pentru mine si fara sa-mi dau seama am dat peste cineva cerandu-mi iertare in toate modurile .
- Imi pare foarte rau domnule , chiar nu am vrut sa dau peste dumneavoastra !! exclama rozalia suparata pe ea insasi .
- Nu-i nimic scumpete , se mai intampla uneori !.spuse misteriosul om cu un glas dulce .
Cand imi ridic capul il vad pe Sasuke si la geamul unui magazin o rochie superba ce mi-a atras atentie si am fugit catre magazin lasandu-l pe baiat fara nici o explicatie sau ceva de genu . Am intrat in magazin repede ca sa nu-mi ieie alcineva rochia .Cand am vazut-o , eram incantata parca eram un copil mic ce vroia ciocolata de la mamica . I-am cerut vanzatoarei sa-mi arate rochia . Cand am vazut-o de aproape m-am dus repede sa o probez si-mi venea perfect ,parca eram o printesa . Am cumparat-o si m-am grabit acasa ca trecuse deja 3 ore de cand ma plimbam dupa rochia potrivita . Alerg spre casa repede , deschid usa , o salut pe bunica si ma duc in camera . Ma uit cat este ceasul , 18:25 asa ca mai aveam inca o ora jumate pana sa merg la asa zisa petrecere . M-am asezat pe pat ca sa ma odihnesc un pic dupa marea plimbare in cautarea imbracamintei potrivite . Am intrat in lumea viselor . Visam la o viata fericita , plina de bucurii , cand aud o voce care vine din spate zicandu-mi :
- Sakura iubirea mea , cat de mare te-ai facut .
- Mama !! si in acel moment m-am dus sa o imbratisez . Mi-a raspuns imbratisari in timp ce-mi mai zicea unele chesti .
- Fiica mea fii fericita , nu te mai gandi la momentul acela , noi suntem bine aici si avem grija de tine . Bucurate de viata printesa mea , fati o viata normala , plina de rasete , prieteni multi si chiar iubit . imi zice mamica mea cu un ton asa dulce pe care nu l-am mai auzit de mult timp .
Atunci cand am vrut sa-i spun ca nu voi putea m-am trezit din acel somn tipand ``MAAMAA`` , dar nu un tipat de frica sau de tristete cii un tipat de fericire ca pentru prima data femeia care mi-a dat viata mi-a mai adresat un cuvant din ziua aceea in care imi zicea sa fug departe . Ma uit cat este ceasul si vad ca este 19:30 , mai am 30 de minute si incepe petrecerea asa ca ar fi mai bine sa ma grabesc . Mi-am luat rochita din plasuta , mi-am luat cutiuta cu farduri , rimeluri , creioane etc . Mi-am luat o pereche de boxeri negri cu fluturasi albi si rochita peste . Rochita era neagra,despicata intr-o parte aratand picioarele mele fine si catifelate si la piept era strans ce imi arata formele corpului meu , cu decolteu, dar nici exagerat . Mi-am luat rimerul , mi-am ondulat genele usor , creionul de ochi , m-am dat cu fard roz si mi-am lasat parul alunecand pe spate lasandu-mi doua suvite ondulate coborand in jos spre sanii mei . Mi-am luat un colier de aur cu litera S , o bratara tot de aur . Mi-am luat niste pantofi cu toc pe care ii pastram pentru vreo ocazie speciala , negri si cred ca asta era o ocazie foarte speciala .
Deodata incepe bunica sa ma strige :
- Sakura coboara ca a venit cineva la tine .!
- Vin imediat bunico ! zise printesa uimita ca de ceva vreme nimeni nu o vizitase inafara de postas .
Rozalia se uita pentru ultima data in oglinda si iesi din camera , cand sa coboare scarile doi baieti o priveau uimiti de frumusetea acesteia . Cobora scarile cu multa gratie . Rochia ii venea perfect , umbla dupa bunul ei plac . Cand termina de cobor le zise la cei doi baieti :
- Uau !! Nu ma asteptam sa veniti dupa mine . Si va rog sa nu va mai uitati atata la mine .! Ca nu-s printesa sau ce stiu io . zise fata un pic uimita de reactia pe care chiar si Sasuke o avea .
- Bine zis uau , arati superb Sakura ! zise Naruto un pic balbait.
- In sfarsit ai zis ceva rational, Naruto ! zise Sasuke calm uitandu-se inca la micuta printesa.
- No ma mai complimentati atata sau plecam ? Ca mai sunt cateva minute si incepe petrecerea .Cred ca deja au venit invitatii si numai noi lipsim . Asa ca hai sa ne grabim .
Am urcat intr-o masina pe care Sasuke o primise acum doua luni , neagra precum parul lui , un BMW . Exact pe gustul meu . Pe drum Naruto statea in fata , Sasuke la volan si io singurica in spate ceea ce imi convenea . Stateam cu mainile pe geam uitanduma ce frumos reflectau stelele si luna pe strazile Konohai . Fara sa-mi dau seama am ajuns la locul petrecerii , observand ca invitata nu a ajuns inca . Urcam si coboram scarile de la sala cu multa gratie , cum am mai zis ca o printesa , toata lumea se uita ce bine eram asortata si draguta cu suvitele carliontate lasate sa alunece pe sanii mei. M-am asezat la o masa, savurand lichidul rosu ,fiind vinul ,si alunecandu-mi pe gat incet .Deodata aud niste voci , mai exact vocea doamnei Tsunade tipand la Kakashi ca am uitat de ziua ei.Kakashi incercand sa o calmeze si cerandu-i sa-l urmeze a primit o palma peste fata , dar cand au intrat amandoi , Tsunade-sama a ramas uimita cate persoane erau in acea sala si ce frumoasa era decorata .
-Ohh! Scuze Kakashi,daca stiam nu te palmuiam sau nu-ti ziceam nimic , imi pare foarte foarte rau .! exclama sarbatorita un pic trista de cele intamplate .
-Am sa incerc sa trec cu vederea , dar de acum incolo , daca dai ,dai un pic mai incet , au la dracu ca doare .!! zise Kakashi amuzat de situatie si un pic plangacios de palma primita .
Intre timp ma indrept spre ``bunicuta``mea pentru ai zice la multi ani .M-a imbratisat asa cum ma imbratisa mama mea cand eram mica , cu multa iubire .In a cea imbratisare am simtit de parca ea era mama mea , imi oferea multa dragoste,fiind doar o ``necunoscuta``, dar ma simteam fericita ca macar ea stie cum sa ma faca sa ma simt bine , asa credeam eu .
Dupa vreo doua ore ,de dansat cu Lee , Neji si mai multi , Naruto se indreapta spre mine cu un pahar de vin rosu si se impiedica de covorul rosu pe care calca mandru,si varsa paharul pe mine . M-am enervat foarte tare si am inceput sa tip .
-Naruto , idiotule ,cum poti fii asa de cascat,uite ce-ai facut !!am zis io cu o fata nervoasa
-Scuze Sakura , chiar n-am vrut , numai ca m-am impiedicat .Lasama sa te ajut ! atunci se impiedica iar si cade peste mine inrosinduse . Ma simteam strivita de un urias .
-Naruto date de pe Sakura ca o strivesti , prostule! incepe Sasuke sa tipe la el ,iar blondul se ridica repede de peste mine si imi cere o mie de scuze pentru cele intamplate .
Mi-am cerut scuze sa pot pleca , sa ma curat .Am ajuns la baie si acolo ma plangeam de ce mi se intampla mie toate astea , fara sa-mi dau seama ca cineva a intrat in baie . Mi-a pus mana pe umar , si cand ma intorc am simtit niste buze calde si moi , contactandu-se cu ale mele intr-un sarut nevinovat si neintentionat . Ne-am sarutat pentru doua minute fara sa ne oprim din acest magnific lucru .Simteam ca plutesc in aer , dar am rupt sarutul dandu-i o palma persoanei care a indraznit sa-mi atinga buzele intr-un sarut dulce si totodata nevinovat . Acea persoana eraa .....

ma bucur ca cnv il citeste :x ... chiar dak nu l`ati citi io tot as scrie :)) ... dar fara sa-l pun aici ;)) ... ByE` ne vedem la urmatoarea parte >:D<

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete - de eLenuSh-cu-chip-de-inger- - 08-06-2010, 06:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 12.156 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.260 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Cealalta parte Phoenix 1 2.325 11-11-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Cand Dragostea Distruge(18+) Crissu'Blacker 4 3.808 14-10-2011, 12:36 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 16.176 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 78.714 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 8.253 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 12.646 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 6.316 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 3.337 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa

Utilizatori care citesc acest subiect: