Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel:nKizza vs Ryuu

Tre să vă iau pe rând O.O

Uhuu, so mai întâi voi spune că voi vota EXACT lucrarea, NU autorul, chiar de autor nu mă interesează, deci voi fi strictă doar pe lucrare. Încep ce cea a lui Ryuu.

Avatarul nu prea mă încântă datorită faptului că nu îmi plac culorile. Sunt prea şterse, nu ştiu ce să zic, ai pus şi acel text acolo care nu merge deloc. Aviul e cam mare.
Primul sig. . . hm, textul nu merge, adică acea chestiuţă cu roşu nu se potriveşte mai deloc cu c5dul ăla albastru şi cu culorile sigului. Mergea ceva străluctor nu albastrul ăla şi nici roşul ăla de acolo. Ar trebui să mai lucrezi la culori şi la fonturi. Ce te dezavantajează sunt aceste două chestiuţe. Hm am doilea sig e mai bunicel, adică culorile parcă se împletesc mai bine, dar textul mergea ceva mai fad, trebuia să mai lucrezi la opacitate la text. Culoarea e prea intensă şi culoarea iese cam prea mult în evidenţă. Fonturile nu îmi plac la avatar şi la primul sig. Consider că trebuia să foloseşti alte fonturi mai bune. La ultimul îmi place. La al treilea sig nu îmi place încadrarea. Parcă floarea aia pluteşte în aer T.T Nu ştiu. . . Parcă e în aer şi trage cineva de ea cu sfori [ sforile fiind c4durile alea ].
Îmi pare cel mai bun adică pe placul ochilor mei ultimul sig, deşi floarea zboară e în. . . regulă cred. . . ._.'
Sigurile sunt totuşi cam. . . monotone. . .posace. Nu au nimic străluctor şi parcă nu e nimic. . . hawt în ele. ceva booooom în ele. . . adică nu e plin de viaţă, nu ştiu. Is prea. . . posace. Lucrează la contrast şi ai grijă ce c4duri foloseşti.

Kizza

Îmi place acel font de pe avatar şi scrisul de jos. La primul sig îmi place foarte mult scrisul acela şi fontul în general. Mă încântă faptul că numele tău nu a bătut la ochi, deci îmi place opacitatea acestuia pentru că nu iese în evidenţă ci este aşa subtil şi discret acolo. Nu ştiu de ce dar la al doilea sig parcă mergea un altfel de font, dar habar nu am de ce. Dar per ansambu îmi plac culorile şi contrastele. Sunt chiar marfă, îmi place şi textul de pe sig iar borderul e bun.
Ce îmi pare oarecum ciudat este că într-o parte e luminos şi în altă parte darkie. Hm, îmi dă op senzaţie ciudată chestia asta trecerea de la lumină la întuneric, dar chiar şi aşa nu e deranjant.

My vote goes to Kizza.
-

Răspunsuri în acest subiect
Duel:nKizza vs Ryuu - de Ryuu - 03-06-2010, 09:39 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de Ryuu - 04-06-2010, 03:33 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de nKizza - 05-06-2010, 01:33 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de Flash - 05-06-2010, 02:21 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de Nami - 05-06-2010, 03:39 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de Ayuka - 06-06-2010, 12:29 PM
RE: Duel:nKizza vs Ryuu - de MimiÅŸor - 08-06-2010, 02:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hentai Queen vs Ryuu Jigoku 6 5.959 15-12-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Duel: Luli vs. Ryuu Corina M. 6 4.568 16-09-2010, 03:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel : Khonsu vs ryuu-seng Khonsu 7 4.747 06-09-2010, 10:31 AM
Ultimul răspuns: Khonsu
  Lynn vs Ryuu Flash 3 5.180 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel Ryuu,Lynn si Ratsuky Ryuu 2 3.849 16-01-2010, 02:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Duel: Jigoku[Countess de la Wy-Per] vs Ryuu Jigoku 2 4.217 27-12-2009, 07:43 PM
Ultimul răspuns: Jigoku
  Duel: Akasha vs. Ryuu Lye 3 4.502 08-11-2009, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Lye

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)