28-05-2010, 11:59 PM
Prima chestie pe care am observat-o este ca abuzezi de punctele de suspensie. Less is more, dear , ca tot ai folosit engleza in text. Mi-ar fi placut daca nu ai fi trantit acel i see you in fic.
Trecand peste, mi-a placut faza cu cresterea brusca.
sunt mult mai superioara decat tine- ,, superior,, nu are grad de comparatie. Era destul doar un ,, iti sunt superioara,,
Constat ca daca nu pui puncte de suspensie la sfarsitul paragrafului sau la sfarsitul replicii nu pui nimic. Sunt multe situatii in care ar fi fost dragut daca ai fi pus punct. Unul singur.
Threadul se numeste Scrisoare pentru el si tu ai inceput cu ,,sa evoluam ca societate,, din primul capitol. Toate acele calitati insirate sunt oarecum deplasate. Fata asta are o parere mult prea buna despre ea.
La inceput nu ai precizat ca e treatru. Sunt sigura ca nu e, asa ca acel ,,eu,, si ,,el,, nu au ce cauta acolo. E proza, deci folosesti linia de dialog.
N-am de gand sa ma leg de modurile de expunere.
In rest, e acceptabil, dar se poate mai bine.
Spor la scris si sper ca o sa scapi de pronumele alea puse inaintea replicilor.
Trecand peste, mi-a placut faza cu cresterea brusca.
sunt mult mai superioara decat tine- ,, superior,, nu are grad de comparatie. Era destul doar un ,, iti sunt superioara,,
Constat ca daca nu pui puncte de suspensie la sfarsitul paragrafului sau la sfarsitul replicii nu pui nimic. Sunt multe situatii in care ar fi fost dragut daca ai fi pus punct. Unul singur.
Threadul se numeste Scrisoare pentru el si tu ai inceput cu ,,sa evoluam ca societate,, din primul capitol. Toate acele calitati insirate sunt oarecum deplasate. Fata asta are o parere mult prea buna despre ea.
La inceput nu ai precizat ca e treatru. Sunt sigura ca nu e, asa ca acel ,,eu,, si ,,el,, nu au ce cauta acolo. E proza, deci folosesti linia de dialog.
N-am de gand sa ma leg de modurile de expunere.
In rest, e acceptabil, dar se poate mai bine.
Spor la scris si sper ca o sa scapi de pronumele alea puse inaintea replicilor.
Scuzaţi-mă, nu sunt un mort de bună companie.-Sartre