28-05-2010, 09:55 PM
- Te superi daca dorm putin ? Ma doare capul ingrozitor de tare. Adica doar daca vrei . . . sa dorm . . . daca nu pot astepta pana termini, daca ai ceva de terminat. Ii spun balbaindu-ma ca in ultimul hal.
Auzindu-l cum se balbaia am chicotit.
- Alec, Alec. - si am inceput sa rad - Desigur ca poti sa dormi, dar stai sa-ti dau o pastila ca sa-ti treaca durerea.
M-am dus spre noptiera si am luat pastila de pe o tava, deja le aveam pregatite, am luat un pahar cu apa si m-am intors la el. A vrut sa se ridice si sa bea pastila singur, dar l-am oprit. I-am bagat pastila eu singura in gura si apoi i-am spijinit capul cu mana stanga ca sa-i dau apa. Am chicotit, mereu am vrut sa fac asta, asa am vazut ca se facea in China la oamenii bolanvi. Am luat o patura si am pus-o peste el, si apoi m-am dus spre dulap sa-mi iau ceva pe mine, nu puteam sa stau doar in prosop, nu era ... decent. Dupa ce m-am imbracat mi-am luat o carte de medicina si m-am asezat pe fotoliul meu pufos, afundandu-mi nasul in carte.
OOC : cine vrea.
Auzindu-l cum se balbaia am chicotit.
- Alec, Alec. - si am inceput sa rad - Desigur ca poti sa dormi, dar stai sa-ti dau o pastila ca sa-ti treaca durerea.
M-am dus spre noptiera si am luat pastila de pe o tava, deja le aveam pregatite, am luat un pahar cu apa si m-am intors la el. A vrut sa se ridice si sa bea pastila singur, dar l-am oprit. I-am bagat pastila eu singura in gura si apoi i-am spijinit capul cu mana stanga ca sa-i dau apa. Am chicotit, mereu am vrut sa fac asta, asa am vazut ca se facea in China la oamenii bolanvi. Am luat o patura si am pus-o peste el, si apoi m-am dus spre dulap sa-mi iau ceva pe mine, nu puteam sa stau doar in prosop, nu era ... decent. Dupa ce m-am imbracat mi-am luat o carte de medicina si m-am asezat pe fotoliul meu pufos, afundandu-mi nasul in carte.
OOC : cine vrea.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End