Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Universul Puterii - Introducere

RE: Universul Puterii - Introducere
intru si eu4 21

Nume : Akachi Chinweuba

Varsta:600 de ani

Sex : Feminin

Type : inger

Personalitate :Este o fire discreta ,dar vesela.Ii place uneori sa stea retrasa mai ales atunci cand e suparata.Nu ii place ca cineva sa ii umble in lucruri.Multi o cred un pic nebuna,dar supararea pe care o ascunde in suflet este raspunsul.

Are ochii mari si caprui si aripile lungi si albe

Abilităţi : Se vindeca foarte repede.Cand isi atinge palmele in jurul ei apare un camp de energie protector.
Are puteri legate de astronomie.Vartejele de stele sunt foarte puternice,dar si frumoase.E printre putinii care poate emana o putere orbitoare ca a soarelui.
Cea mai speciala abilitate a ei este ca poate crea un lant din culorile curcubeului.Daca adversarul este legat cu lantu' si nu reuseste sa scape repede devine transparent disparand intr-un timp foarte scurt disparand pentru totdeauna.
Cand zboara cu viteza luminii in urma sa lasa o dara de stelute care ard adversarul.Cand este eclipsa de soare sau de luna poate cu mainile poate crea un portal care o poate duce pe ea sau pe cine doreste oriunde vrea.

Istoric :S-a nascut in timpul unui razboi foarte mare.Ca ea sa nu devina demon parintii au facut un pact cu Diavolul ca ei sa arda in iad la nesfarsit si ea sa devina inger.Nu au putut sa-l salveze si pe fratele ei ,Nkiru, el devenind demon.Vrea sa-si salveze fratele si parintii si este decisa sa faca orice pentru asta.

Pic:
[Imagine: 284928angel-anime.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

Răspunsuri în acest subiect
Universul Puterii - Introducere - de Flash - 04-05-2010, 07:46 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Riluri - 04-05-2010, 08:01 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Lya - 08-05-2010, 04:35 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Ryuu - 09-05-2010, 12:05 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de IloveYuki - 26-05-2010, 10:53 AM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Teru - 28-05-2010, 12:14 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de ammaniac - 28-05-2010, 01:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - story Flash 9 5.330 28-05-2010, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Flash