Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tărâmul fermecat.

Helău .
Well, mi-a plăcut titlul şi de aceea am început să citesc, în speranţa că vor fi şi elfi. De data asta norocul mi-a surâs :] .
Să vedeeeeem.
Capitolele sunt mult prea scurte, în opinia mea. Nu că eu le-aş face mai lungi, dar nici aşa de scurtuţe.
În capitolul doi, am observat foarte multe repetiţii ale cuvântului 'floarea'.
Citat:O ușoară simfonie iese din floare. În lumea reală, florile nu cântă ...
Mi se pare cam deranjantă, sincer. Puteai să înlocuieşti al doilea cuvânt subliniat cu 'acestea' şi atunci se subânţelegea că vorbeai despre flori. En fin, am mai văzut repetiţii, dar nu le voi înşira pe aici. Oricum, când corectezi capitolul, uită-te şi tu să vezi ce cuvinte ai repetat şi să le înlocuieşti cu sinonine.
Plecarea tipului de acasă mi s-a părut foarte grăbită. E ciudat să citeşti cum el doarme şi visează o fată, iar, mai apoi, se duce şi o caută. Adică, în lumea reală, nimeni nu s-ar avânta înainte fără să gândească.
Îmi place cum ai descris lumea aceea. E chiar frumoasă. Parcă îmi aminteşte de lumea din filmul Alice in Wonderland de Tim Burton, dar nu mai contează.
Acţiunea, în opinia mea, este foarte grăbită. Lucrul acesta se datorează capitolelor scurte pe care le faci. Dacă încerci să le faci mai lungi, aşa poate ai reuşi să încetineşti şi tu acţiunea înainte să facă accident.
Deasemenea, sentimentele băiatului unde sunt? Au plecat cumva în vacanţă? Adică, ai pus câteva, dar nu foarte multe. Şi, în special, nu ai scris de ce dorea el să o găsească pe fata cu părul brunet. Eu chiar nu înţeleg de ce.
În final, vreau să zic că ideea este originală şi mie îmi place destul de mult, dar încearcă să ții cont de sfaturile mele ca să nu se dovedească că eu am scris atât aici degeaba.
Succes în continuare.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
Tărâmul fermecat. - de Nami - 18-05-2010, 05:57 PM
RE: Tărâmul fermecat. - de Nami - 19-05-2010, 11:15 PM
RE: Tărâmul fermecat. - de Me†al. - 23-05-2010, 11:16 AM
RE: Tărâmul fermecat. - de Nami - 23-05-2010, 06:33 PM
RE: Tărâmul fermecat. - de Nami - 28-05-2010, 05:43 PM
RE: Tărâmul fermecat. - de Nami - 11-06-2010, 09:50 PM
RE: Tărâmul fermecat. - de Nami - 24-06-2010, 12:17 AM