Pai pai...tu ai cerut-o....iti comentez...deci imi cer scuze de pe acum cum am facut-o si pe mess...;))...sa incepem cu criticile
1. din primul cap deja am observat milioane de greseli : de tastare,de exprimare,etc... .
2.nu prea imi place cum povestesti...gen:"mi-au murit laudari"(sau cum ai scris tu acolo),plus ca ai bagat la sfarsit:"bye" si altele,ne nu merge cu bye,pupici sau mai stiu eu ce...foloseste un limbaj adecvat...si uneori grabesti actiunea..mai ales in cap 1...>.< .
3.folosesteti mai mult imaginatia...cred ca ai destula:P...descrie mult mai armonios sentimentele personajelor si nu te grabi..."publicul" tine la amanunte...crede-ma
4.mananci la litere...greseli multe cuvinte(uite cine vorbeste...si eu le gresesc dar na ai vazut si tu ce marime are un capitol de-al meu:P:)...fii mai atenta si corecteaza greselile.
5.ar mai fi de criticat dar na ma opresc aici...ai scapat
Acum si niste laude..macar sa fac si eu ceva bun dupa ce te-am criticat
1.ideea e destul de ok...ai grija cum o dezvolti pe viitor
2.imi place titlul...simplu si la obiect.
3.ai o doza de umor...foloseste-l cu grija in text
4.prea multe laude strica...ti se urca la cap...glumeam
Deci continua ca nu e un dezastru,se mai poate remedia pe parcurs,ai sa evoluezi incetul cu incetul...asa ca noroc in continuare si spor la scris cat mai bine si corect:D...bye!:*
1. din primul cap deja am observat milioane de greseli : de tastare,de exprimare,etc... .
2.nu prea imi place cum povestesti...gen:"mi-au murit laudari"(sau cum ai scris tu acolo),plus ca ai bagat la sfarsit:"bye" si altele,ne nu merge cu bye,pupici sau mai stiu eu ce...foloseste un limbaj adecvat...si uneori grabesti actiunea..mai ales in cap 1...>.< .
3.folosesteti mai mult imaginatia...cred ca ai destula:P...descrie mult mai armonios sentimentele personajelor si nu te grabi..."publicul" tine la amanunte...crede-ma
4.mananci la litere...greseli multe cuvinte(uite cine vorbeste...si eu le gresesc dar na ai vazut si tu ce marime are un capitol de-al meu:P:)...fii mai atenta si corecteaza greselile.
5.ar mai fi de criticat dar na ma opresc aici...ai scapat
Acum si niste laude..macar sa fac si eu ceva bun dupa ce te-am criticat
1.ideea e destul de ok...ai grija cum o dezvolti pe viitor
2.imi place titlul...simplu si la obiect.
3.ai o doza de umor...foloseste-l cu grija in text
4.prea multe laude strica...ti se urca la cap...glumeam
Deci continua ca nu e un dezastru,se mai poate remedia pe parcurs,ai sa evoluezi incetul cu incetul...asa ca noroc in continuare si spor la scris cat mai bine si corect:D...bye!:*
Ficurile mele : Ingerul Negru ( Sakura ) si Doi ochi albastri ( hentai +18 )
I love colour blue ! :love: