Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vizita la Gradina Zoologica [funny fic]

Ok..deci nu pot sa pun foarte mult pentru ca altfel se vor incurca lucrurile..pe celalalt forum l-am postat intr-o ordine...Si trebuie sa o postram ca altfel nu o sa se mai inteleaga nimic.Din moment ce intamplarile sunt relatate din perspectiva celui care scrie...Urmatorul capitol o sa-l posteze Dark Mistery..(asta cand se trezeste) :D

Dupa o pauza 'foarte linistita' toti nu se aseaza in banca si stau la profi sa vada cine vine si cine nu.Au trecut 10 minute de cand s-a sunat.Minamino sta in banca si povesteste cu Andreea.Eu ca de obicei stau ascult muzica la maxim.... cu capul pe banca....ma mai uit la ceas din cand in cand....dar bineinteles ca trebuie sa se intample ceva.pe la si 40 clasa noastra parca e invadata de elefantii de Sahara.Vine Edi cu entuziasmul sau nelipsit si incepe sa strige ca au gasit un liliac in scara profesorilor.Mergem noi sa vedem ce se intampla...cand ajungem acolo ii vedem pe Alex si Claudiu cum se cearta pe o tema mai mult decat stupida.....
-Iti spun ca ii liliac!Nu are cum sa fie o broasca! se rasti Alex la Claudiu.
-Ba nu!Ii broasca!tu nu vezi ca nu se misca?Daca ar fii fost liliac ar fii zburat deja.
-Waiii de capul meu!Unde ai mai vazut tu o broasca cu par pe ea?Gandeste si tu macar o data in viata!
-Am zis ce am avut de zis si nu imi voi schimba parerea!
-Nu ai decat sa crezi ce vrei!ii zise Alex cu un ton nepasator.
-Bine!
Dupa ce am asistat la o dezbatere dintre Dan Diaconescu si Robert Turcescu,ne-am intors in clasa...cand deja se sunase de pauza....ce pierdere de timp...Bineinteles ca si in pauza am fost terorizati cu liliacul care deja devenise celebru in toata scoala...Ce era pe hol era crima si razboi....clasa a 6a era foarte fericita ca vad pentru prima data un liliac....iar fetele erau speriate de bombe cand broasca lui Claudiu a inceput sa zboare prin tot holul de la etajul doi.Ca de obicei clasa noastra e nelipsita de la astfel de evenimente foarte educative.
-Saracul liliac!mi-e mila de el....nu stiu ca el aude foarte bine...iar tipetele lor il deruteaza?zice Shuichi foarte ingrijorat pentru starea lu.
-Tu te astepti sa stie asa ceva din moment ce nici macar nu stiu sa faca diferenta dintre o broasca si un liliac?Lasa-i in pace...poate vine vreun prof si ii potoleste cumva....sper!ii zice Anna cu un ton oarecum ironic.
-In fine...nu mai conteaza ca vad ca au deschis geamurile ca sa iasa afara.Acum spre binele lui ar face bine sa nu mai vina aici...vreaodata
-Ai dreptate Ale...Oricum macar am scapat de jumate de ora de engleza!spuse Andreea foarte fericita...
Dupa ce s-au mai linist apele a venit si profa de engleza care ne-a dat drumul acasa.Si asa se incheie prima saptamana a lui Kurama in clasa unde totul este posibil.

Răspunsuri în acest subiect
Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] - de Owaranai Yume - 02-04-2008, 09:20 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 03-04-2008, 08:55 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 04-04-2008, 09:50 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 06-04-2008, 11:24 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 08-04-2008, 12:01 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 20-04-2008, 02:09 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 07-05-2008, 08:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gradina cu trandafiri Crazy Person 4 3.410 18-05-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.753 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  teh omg funny story [parodie] Gandalf 18 13.939 25-12-2008, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Gandalf

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)