15-05-2010, 06:50 PM
Balul, pe toţi zeii cât îl aşteptasem ! Era peste câteva ore iar mie nu-mi venea să cred. Adoram petrecerile de acest gen. În seara asta renunţam pentru câteva ore la kimonourile mele. M-am dus şi am făcut o baie şi cu trandafirii, se spunea că te purifică. Mi-am uscat părul şi mi l-am pieptănat uşor, apoi mi l-am buclat cu ajutorul unor hârtii, cum am învăţat în China. După o oră, aproximativ, am terminat cu tot părul, m-am uitat la ceas şi am observat că mai aveam încă trei ore, era perfect. M-am ridicat de pe pat, iar Xiang m-a urmat. Am intrat într-o altă cameră, Holubus a avut grijă să mi se facă o cameră specială pentru kimonourile mele. Am pălit înăuntru şi m-am dus spre locul unde aveam rochiile luate din ţările Europene. Am ales una de culoarea liliacului[floare], nu avea bretele şi era lungă până 'în pământ', era de tip gogoşar de la talie în jos, exact ca şi a prinţeselor din poveştile spunse de unii oameni. Am luat-o de pe bara pe care era pusă împreună cu altele şi am dus-o în cameră, agăţând umeraşul pe care era de uşa dulapului.
- Ce părere ai, Xiang ?
Am întrebat-o pe cea mai bună prietenă a mea, singura poate.
- Mi se pare foarte frumoasă, Yui !
Exact cum mă aşteptam. Am zâmbit mulţumită şi m-am aşezat pe pat ca să mă odihnesc puţin, avea să fie o noapte lungă.
Cu o jumătate de ora înainte m-am trezit speriată, văzând cât e ceasul am sărit din pat. M-am dus spre oglindă şi mi-am desfăcut părul, rămânându-mi o cascadă de bucle. Le-am mai reutşat puţin cu ondulatorul si gata. M-am dus repede către locul unde era rochia şi am îmbrăcat-o. M-am uitat in oglindă şi am zâmbit larg, aratam bine. Am deschis sertarul noptierei de lângă pat şi am luat un pandantiv auriu cu o stea şi mi l-am pus la gât, am mai luat si rochiţa lui Xiang, şi m-am pecat să o îmbrac, după aceea m-am încălţat si am luat-o pe Xiang în braţe şi am ieşit din cameră.
Păşeam neîncrezătoare catre sala balului, mâinile îmi tremurau şi asta Xiang o simţea cel mai bine. Nu înţelegeam de ce eram aşa de nervoasă. Am ajuns în dreptul uşii şi am deschis-o, era evident că ajunsesem ultima. Când am intrat toată lumea şi-a întors capul spre mine, probabil se aşteptau la ceva frumuseţe de nemaivăzut intrând ultima.
OOC : care vrei.
- Ce părere ai, Xiang ?
Am întrebat-o pe cea mai bună prietenă a mea, singura poate.
- Mi se pare foarte frumoasă, Yui !
Exact cum mă aşteptam. Am zâmbit mulţumită şi m-am aşezat pe pat ca să mă odihnesc puţin, avea să fie o noapte lungă.
Cu o jumătate de ora înainte m-am trezit speriată, văzând cât e ceasul am sărit din pat. M-am dus spre oglindă şi mi-am desfăcut părul, rămânându-mi o cascadă de bucle. Le-am mai reutşat puţin cu ondulatorul si gata. M-am dus repede către locul unde era rochia şi am îmbrăcat-o. M-am uitat in oglindă şi am zâmbit larg, aratam bine. Am deschis sertarul noptierei de lângă pat şi am luat un pandantiv auriu cu o stea şi mi l-am pus la gât, am mai luat si rochiţa lui Xiang, şi m-am pecat să o îmbrac, după aceea m-am încălţat si am luat-o pe Xiang în braţe şi am ieşit din cameră.
Păşeam neîncrezătoare catre sala balului, mâinile îmi tremurau şi asta Xiang o simţea cel mai bine. Nu înţelegeam de ce eram aşa de nervoasă. Am ajuns în dreptul uşii şi am deschis-o, era evident că ajunsesem ultima. Când am intrat toată lumea şi-a întors capul spre mine, probabil se aşteptau la ceva frumuseţe de nemaivăzut intrând ultima.
OOC : care vrei.
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End