11-05-2010, 10:36 PM
Eram extrrm de şocată şi ştiam şi de ce. Nimic pentru mine nu era un dubiu pentru că deja îmi vedeam scurtele remake-uri în minte cum se derulau, viziuni care nici măcar nu ştiam ce sunt. Dacă Hobulus afla, nu ştiu ce păţeam şi totuşi vroiam să-l pedepsesc pe bietul nenorocit care tocmai mă pusese să dorm la ora opt. Deşi nu era un individ rău, puteam să jur că dacă Hobulus afla spălam toaletele o lună, dar nu era asta cauza. . .ci. . .ci nu doream să merg. Daia, pentru că nu sufeream oamenii, nu îmi plăceau feţele lor tâmpe, nu îmi plăcea nimic de la ei, aşa că de ce să-mi irosesc timpul cu ei. Nu vroiam pentru că ştiam că mă puteau răni şi aşa eram extrem de sensibilă, mai şi plângeam că unul a lovit o bătrânică, deja intram în comă depresivă, nu puteam plus că nu doream asta.
-Nu vreau să mergem , pentru simplu fapt că urăsc lumea aceia, nu îmi place, iubitule, înţelege-mă. Chiar dacă aşa, nu doresc să părăsesc academia, înţelege.mă, plus că Axis îi poate arăta lui Ciel forma lui de om, aşa-i dragule ?
-De ce mereu trebuie să mă trânsform ? Mie îmi place forma asta şi îmi e o lene de transformareee....
-Oh haide, ştiu asta, dar totuşi după ştii că îţi place.
-Ştiu, dar chiar şi aşa, până mă transform, parcă simt că îmi ies braţele din corp, nu ştiu de ce. Mă enervează, dar şi îmi place sentimentul.
Am chicotit apoi m-am întors spre el şi i-am povestit peripeţia mea.
-Aseară am ieşit cu Axis afară din cameră şi am căzut chiar în faţa uşii lui Claudius, un individ extrem de dur şi rece. Apoi m-a ajutat touşi să mă ridic dar mă privea ciudat şi apoi a plecat. E un individ extrem de ciudat, dar în rest nu mi-a făcut absolut nimic.
ooc : Ratsuky
-Nu vreau să mergem , pentru simplu fapt că urăsc lumea aceia, nu îmi place, iubitule, înţelege-mă. Chiar dacă aşa, nu doresc să părăsesc academia, înţelege.mă, plus că Axis îi poate arăta lui Ciel forma lui de om, aşa-i dragule ?
-De ce mereu trebuie să mă trânsform ? Mie îmi place forma asta şi îmi e o lene de transformareee....
-Oh haide, ştiu asta, dar totuşi după ştii că îţi place.
-Ştiu, dar chiar şi aşa, până mă transform, parcă simt că îmi ies braţele din corp, nu ştiu de ce. Mă enervează, dar şi îmi place sentimentul.
Am chicotit apoi m-am întors spre el şi i-am povestit peripeţia mea.
-Aseară am ieşit cu Axis afară din cameră şi am căzut chiar în faţa uşii lui Claudius, un individ extrem de dur şi rece. Apoi m-a ajutat touşi să mă ridic dar mă privea ciudat şi apoi a plecat. E un individ extrem de ciudat, dar în rest nu mi-a făcut absolut nimic.
ooc : Ratsuky
-