10-05-2010, 09:22 PM
Oke deci trebuie sa comentez.(partea mea favorita
)
Pai sa incep cu Lynnu, dupa cum observ din prima, imaginea (cu personajul) nu se asorteaza deloc cu fundalul, culorile acelea verde si albastru
parca sunt de mana a doua, prea decolorate si vad ca ai folosit brush-ul acela cu buline, hamm
cam aiurea aplicat puteai macar sa le stergi de deasupra personajului; pentru ca ii ia din stralucirea pesonajului, fundalul si restul elementelor trebuie sa scoata in evidenta pesonajul si sa il puna in valoare, la tine e mai mult pus in valoare bulinele acelea care ocupa apoape 50% din sig, destul de aiurea dupa parerea mea.
Oricum bravo continua tot asa experienta si exersarea e calea catre succes. Bafta in continuare Lynnu.

Asa sa trecem si la Rx~ un defect cel putin dupa parerea mea e acea "casuta" sa spun asa de sub "Miku" nu prea imi place cei drept.
Dar culorile sunt foarte bine asortate, culori vii, frumoase care pun in evidenta pesonajul; nu este acoperit de brush-uri, foate bine, imi place. Singurul lucru care nu mi-a placut, ti-am spus e acea casuta in rest foarte bine.
De aceea Rx~ ai votul meu

Pai sa incep cu Lynnu, dupa cum observ din prima, imaginea (cu personajul) nu se asorteaza deloc cu fundalul, culorile acelea verde si albastru

Oricum bravo continua tot asa experienta si exersarea e calea catre succes. Bafta in continuare Lynnu.

Asa sa trecem si la Rx~ un defect cel putin dupa parerea mea e acea "casuta" sa spun asa de sub "Miku" nu prea imi place cei drept.
Dar culorile sunt foarte bine asortate, culori vii, frumoase care pun in evidenta pesonajul; nu este acoperit de brush-uri, foate bine, imi place. Singurul lucru care nu mi-a placut, ti-am spus e acea casuta in rest foarte bine.
De aceea Rx~ ai votul meu

![[Imagine: 25zqem1.png]](http://i44.tinypic.com/25zqem1.png)