09-05-2010, 07:58 PM
Ah, dragul de Zendrick, m-a ajutat, chiar că îmi trebuia data viitoare să-mi iau un kimono mai scurt. I-am văzut cam pe toţi adunaţi, inclusiv şi pe preşedinte, Viola, Mistique şi Aine. Cred că e ceva destul de important. Bătrânul Hobulus, ah şi când îmi amintesc ce faţă a făcut când am fost adusă aici, en fin, s-a ridicat şi a făcut un anunţ. După ce am terminat nu am rămas prea surprinsă, adică ştiam că v-a lua măsuri din cauza mea, încă eram intrigată de ce m-a şi acceptat în şcoală, cred că în una din zilele acestea o să vorbesc cu el. Curat timp de 3 luni ?! Mi se părea corect. Am chicotit când am văzut sala aşa de revoltată, câteva priviri s-au aţintit asupra mea. Când aproape toată lumea s-a retras şi eu am făcut la fel. M-am despărţit de Zendrick şi am mers spre camera mea, era şapte jumătate, şi eu vroiam neapărat să vorbesc cu florile, au rămas că-mi spuneau ceva despre părinţii mei. Nu-mi aminteam nimic dinainte ca eu să fiu luată de acel preot budist, chiar el mi-a spus că nu are habar cine sunt, dar tot m-a ajutat. Trebuia să vorbesc cu ele !
M-am uitat în spate uşor alarmată sperând să nu îmi observe nimeni starea agitată. Nu ştiu de ce m-aş îngrijora. L-am văzut pe preşedinte împreună cu sora lui. De ce veneau după mine ?! Ah ce prostuţă sunt ! Şi ei aveau în aceeaşi parte dormitoarele.
Calmează-te, Yui ! Nu faci nimic rău !
Am mărit ritmul pasuli şi am ajuns destul de repede în cameră. M-am aşezat pe pat ca să-mi trag răsuflarea.
Era ora opt şi jumătate când am ieşit din cameră. M-am asigurat că nimeni nu era pe acolo ca să mă vadă, desemenea am evitat să fiu deranjată de kimono, aşa că mi-am luat alte haine mult mai lejere pe care le-am cumpărat odata din China. Am mers spre seră unde erau plantele vestitoare, plantele a căror vorbe poate îmi vor readuce amintirile. Când am ajuns acolo am simţit o altă aură, dar nu am dat importanţă, o simţeam slab, dar persista. M-am dus la locul unde erau aşezate acele plante.
- Spuneţi-mi tot !
Le-am poruncit eu. Erau gata să vorbească însă un zgomot le-a făcut să se oprească. M-am întors spre locul de unde l-am auzit.
- Cine e acolo ?
OOC : Cine vrea
M-am uitat în spate uşor alarmată sperând să nu îmi observe nimeni starea agitată. Nu ştiu de ce m-aş îngrijora. L-am văzut pe preşedinte împreună cu sora lui. De ce veneau după mine ?! Ah ce prostuţă sunt ! Şi ei aveau în aceeaşi parte dormitoarele.
Calmează-te, Yui ! Nu faci nimic rău !
Am mărit ritmul pasuli şi am ajuns destul de repede în cameră. M-am aşezat pe pat ca să-mi trag răsuflarea.
Era ora opt şi jumătate când am ieşit din cameră. M-am asigurat că nimeni nu era pe acolo ca să mă vadă, desemenea am evitat să fiu deranjată de kimono, aşa că mi-am luat alte haine mult mai lejere pe care le-am cumpărat odata din China. Am mers spre seră unde erau plantele vestitoare, plantele a căror vorbe poate îmi vor readuce amintirile. Când am ajuns acolo am simţit o altă aură, dar nu am dat importanţă, o simţeam slab, dar persista. M-am dus la locul unde erau aşezate acele plante.
- Spuneţi-mi tot !
Le-am poruncit eu. Erau gata să vorbească însă un zgomot le-a făcut să se oprească. M-am întors spre locul de unde l-am auzit.
- Cine e acolo ?
OOC : Cine vrea
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem