Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura

Buna!!!
In primu rand numai scrie in curcubeu,si folosesti emoticoane intr-un fic si multe puncte de suspensie.Ficul tau nu are trei capitole cred ca are maxim unu.Faci excesie de puncte de suspensie.Numai folosi limbj de messenger.Actiunea este foarte grabita acum se saruta acum ii mor parinti Sakurei.Ciudat
Ideea ficului:Cred ca este putin originala.
Naratiunea:Varza a plecat saraca cu trenu.Incearca sa bagi si naratiune in ficul tau va arata mai bine iar cititorul va fi satisfacut.
Dialog:Hmm ai puncte de suspensie in el si emoticoane cine a inventata moda asta?
Descriere:Varza si ea la fel s-a luat de manuta cu Naratiunea si au plecat amandoua.
Incearca sa dai forma ficului adica arata inestic.
Iar culorile alea deranjeaza ochiul cititorului.
Greseli de exprimare:
se aud niste crengi-crengi se aud crengile poate se adu niste pasi sau niste sunete dar nu crengile.Puteai spune ca:in timp cei doi isi dezmierdeau buzele in padure niste sunete de pasi se apropiau sau ceva de genu.
iar Naruto asculta pe la usi-Asculta pe la usi dar ce vroia sa auda?Cum rugineste clanta sau ce?
avea ochii negri ca smaraldul- eu stiam ca smaraldul este verde nu negru
maslinele..lucioase -hmm masline lucioase mai bine era precum abanosul sau precum cel mai intunecat abis
Numai ma iau de greseli de exprimare ca ma iua durerile de cap
Greseli de tastare:
spusee-spuse
iubbesc-iubesc
akolo-acolo
vazuu-vazu
Nimik-nimic
esty -esti
vajelioasa-vijelioasa
so-sa o sau s-o
dinou-din nou
extraordianara -extraordinara
deoddata -deodata
nijte-niste
chacra-chakra
Peste3-este trei
pt -pentru
kre-care
in preuna-impreuna
ia zis -i-a zis
so ignore -sa o ignore
ino-Ino
impakara -impacara
so faca - sa o faca
sa hotarat so sarute pe akura - S-a hotarat sa o sarute pe Sakura
Siasa-Si asa
Dra -Dar
noaptte-noapte
Sasue-Sasuke
Ssuke-Sasuke
mai avea pik -mai avea un pic
KIba-Kiba
ten-ten- Ten-Ten

Cam atatea greseli ai avut
Da si ai gresit si sectiunea unde ai pus ficu
Sper ca pe viitor sa realizezi un fic excelent.
Chu:*:*

Sper ca nu tea deranjat ficu meu dar ai vrut foarte multe greseli.Inainte sa postezi capitolu uita-te la greselile de tastare.Si incearca sa ti cont de sfaturile noastre
The road I walk is paved in gold,
To glorify my platinum soul.
I am the closest thing to God,
So worship me and never stop!

This wretched blood runs through my veins
I gave up everything for fame
I am the lie that you adore
I feed the rich, and f**k the poor.

Dear future,
I bought you.
I own the rights.
To let go,
Destroy you.
This is my life.

Răspunsuri în acest subiect
O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura - de iubire de neuitat sasu saku - 09-05-2010, 01:12 PM
RE: O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura - de iubire de neuitat sasu saku - 09-05-2010, 01:29 PM
RE: O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura - de iubire de neuitat sasu saku - 09-05-2010, 01:52 PM
RE: O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura - de Aly - 09-05-2010, 03:01 PM
RE: O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura - de Akane - 09-05-2010, 07:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 4.084 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.122 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.669 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.037 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.294 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 16.485 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 12.881 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 55.570 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 79.990 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 41.736 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)