08-05-2010, 07:40 PM
-Cum asa?Eu incurc pe toata lumea.Nimenea nu ma place...Tu esti singura ce m-a acceptat.spun eu printre suspine.
Sefa clasei mele a inceput sa rada din nu stiu ce motiv.S-a apropiat de mine si mi-a zambit prieteneste.
-Nu este adevarat.Cum am zis, esti unica.Lumea are nevoie de tine intr-un mod pe care tu nu-l intelegi si daca continui asa, n-o sa-l intelegi niciodata, pricepi?N-o baga in seama pe Mistique, e foarte incapatanata, insa ii pasa foarte mult de oricare membru din aceasta academie.
-Nu va cred.
Viola tace.Se ridica si mi-o pune in brate pe Roshoa.
-Si-a facut griji pentru tine.
-Stapana, imi pare rau dca ti-am spus ceva ce nu ti-a convenit...Iertare!imi zice animalul.
Las vorbele la o parte si trec la fapte; o imbratisez cum n-am mai facut-o niciodata, pe Roshoa.
-Nu, tu sa ma ierti.M-am purtat asa de urat cu tine...
Viola zice ca trebuie sa plecam.Deja am cauzat prea multe probleme.
-Dar...domnisoara...cum ramane cu presedinta Mistique?Daca dau ochii cu ea, ce-o sa se intample?Daca o sa ma atace?
-Nu-ti fa griji, te voi apara.imi spuse ea cu un glas dulce.
Ooc: oricine are chef.
Sefa clasei mele a inceput sa rada din nu stiu ce motiv.S-a apropiat de mine si mi-a zambit prieteneste.
-Nu este adevarat.Cum am zis, esti unica.Lumea are nevoie de tine intr-un mod pe care tu nu-l intelegi si daca continui asa, n-o sa-l intelegi niciodata, pricepi?N-o baga in seama pe Mistique, e foarte incapatanata, insa ii pasa foarte mult de oricare membru din aceasta academie.
-Nu va cred.
Viola tace.Se ridica si mi-o pune in brate pe Roshoa.
-Si-a facut griji pentru tine.
-Stapana, imi pare rau dca ti-am spus ceva ce nu ti-a convenit...Iertare!imi zice animalul.
Las vorbele la o parte si trec la fapte; o imbratisez cum n-am mai facut-o niciodata, pe Roshoa.
-Nu, tu sa ma ierti.M-am purtat asa de urat cu tine...
Viola zice ca trebuie sa plecam.Deja am cauzat prea multe probleme.
-Dar...domnisoara...cum ramane cu presedinta Mistique?Daca dau ochii cu ea, ce-o sa se intample?Daca o sa ma atace?
-Nu-ti fa griji, te voi apara.imi spuse ea cu un glas dulce.
Ooc: oricine are chef.
[center]
[/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]
![[Imagine: 40628691.png]](http://img217.imageshack.us/img217/9454/40628691.png)
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]