08-05-2010, 04:51 PM
Am auziu bine ? Mi-a cerut cumva să mă duc cu el la, ăăă, un fel de întâlnire ? Nu, sigur că nu, încerca doar să fie draguţ, adică, eu eram cudata lumii vrăjitorilor, născută pe pământ si crescută de un preot. A da, nu ştiau asta despre mine, nu ştiau că eu sunt mai ... hm ... diferită de ei, nu am crescut pentru a fi vrăjitor ci pentru a fi preoteasă divină.
Şi totuşi mi-am revenit din uimire, am abordat un zâmbet gingaş şi i-am răspuns la propunere.
- Ă, desigur, dar eu invit, adică ai salvat pe cineva care era să moară din cauza mea.
Apoi am râs. L-am observat si pe preşedinte uitându-se la mine. Iar îi făcusem probleme ? I-am zâmbit ca un copilaş de cinci ani care tocmai a facut o boacănă. Apoi mi-am reîntors atenţia spre Zendrick.
- Mergem la suc, dar după ore. Trebuie să începem, nu ?
Am luat-o înaintea lui şi m-am dus spre preşedinte. M-am oprit şi pentru o secundă m-am uitat la el. Apoi am făcut o plecăciune specifică occidentalilor.
- Îmi cer scuze pentru acel incident şi sper că nu v-am făcut probleme !
După ce am spus asta am mers in clasă, l-am simţit pe Zendrick in spatele meu tot timpul. Odata ajunşi ne-am pus pe discuţii, dintr-o dată oprindu-ne, s-a uitat spre uşă şi eu am făcut la fel văzând-o pe Viola si cu ... acel băiat ... a cărui nume îmi scăpa. La un gest făcut de Zendrick, preşedinta clasei Levitas a înroşit, lucru care m-a făcut să chicotesc.
Occ : Lynn, Tekami sau Ro sau care vrei : )
Şi totuşi mi-am revenit din uimire, am abordat un zâmbet gingaş şi i-am răspuns la propunere.
- Ă, desigur, dar eu invit, adică ai salvat pe cineva care era să moară din cauza mea.
Apoi am râs. L-am observat si pe preşedinte uitându-se la mine. Iar îi făcusem probleme ? I-am zâmbit ca un copilaş de cinci ani care tocmai a facut o boacănă. Apoi mi-am reîntors atenţia spre Zendrick.
- Mergem la suc, dar după ore. Trebuie să începem, nu ?
Am luat-o înaintea lui şi m-am dus spre preşedinte. M-am oprit şi pentru o secundă m-am uitat la el. Apoi am făcut o plecăciune specifică occidentalilor.
- Îmi cer scuze pentru acel incident şi sper că nu v-am făcut probleme !
După ce am spus asta am mers in clasă, l-am simţit pe Zendrick in spatele meu tot timpul. Odata ajunşi ne-am pus pe discuţii, dintr-o dată oprindu-ne, s-a uitat spre uşă şi eu am făcut la fel văzând-o pe Viola si cu ... acel băiat ... a cărui nume îmi scăpa. La un gest făcut de Zendrick, preşedinta clasei Levitas a înroşit, lucru care m-a făcut să chicotesc.
Occ : Lynn, Tekami sau Ro sau care vrei : )
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End