Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul dragostei

ok deci iata-ma din nou pe-aici ,iar in legatura cu titlul ~neko still a avut dreptate atunci a fost pentru prima data cand am postat si am avut mici (mari)probleme ,dar acum totul s-a rezolvat.Vreau sa ii multumesc lui [Biu]pentu comentariu si promit sa tin cont de sfaturile ei.In lagatura cu capitolul mie una nu mi se pare prea grozav dar asta e ....deci fara alte comentarii iata si al dolea capitol

Drumul spre oras a fost cat se poate de banal si plictisitor,Karina aruncandu-i priviri fulgeratoare lui Mark cara se pare ca nici nu baga de seama sau nu vroia.Oricum ar fi fost pe mine nu ma interesa,ma gandeam intruna la El,la momentele petrecute impreuna,la tot ce a fost frumos.Deodata mi-a aparut in minte momentul cand ne-am intalnit. Pe cand l-am cunoscut aveam doar 15 ani ,el a fost prima mea dragoste si se pare ca si ultima pentru ca de la momentul despartiri noastre si pana acum nu am mai putut iubi pe nimeni asa.Dar de ce imi amintesc toate astea acum ,dupa 2 ani.De ce dupa atata timp nu l-am putut uita .De ce vreau sa il simt iar langa mine .De ce ?Acesta intrebare ma macina de la plecarea lui si pana acum.Vroiam sa il uit, vroiam sa nu ma mai gandesc la el,insa nu puteam.In orice zi ,la orice ora ,in orice minut el era prezent in mintea si in sufletul meu,De ce ?Poate pentru ca inca il mai iubeam ?Oare dupa atata timp era posibil ca inca sa il mai iubesc ?
Ddeodata gandurile mi-au fost intrerupte de vocea calma a soferului care ma anunta ca am ajuns.Cobor din masina lasand sa imi scape un oftat dupa care ii spun lui Mark sa plece .Ma apropi de blonda,care avea o fata destul de trista, si intram impreuna in luxosul magazin « Le chic » unde mergeam adesea la cumparaturi.Odata intrate in magazin suntem intampinate de Marcus, propietarul magazinului care ne saluta respectuos,ca de obicei .Ne invita sa ne asezam pe unul din fotoliile din piele ,albe,dupa care ne prezinta ultimele haine aduse tocmai de la Paris.Ma uit la fiecare articol vestimentar in parte insa nimic nu ma sadisfacea indeajuns incat sa il cumpar.Nu acelasi lucru pot spune despre Karina care proba tot ce ii pica in mana de la rochite si pana la lenjerie intima.Fata asta e imposibila, nu ii scapa nimic cand vine vorba de moda si baieti.Cred ca daca s-ar alege "Cine e cea mai tarfa fata ?" ,ea ar fi pe primul loc desigur.O dispretuiesc atat de mult.Mi se pare cea mai josnica persoana .Din cauza ei am pierdut aproape totul :prieteni,colegi,simpatia profesorilor,chiar si pe El.Este impropriu spus ca l-am piedut din cauza ei,dar ea e unul dintre motivele care ne-a facut sa ne despartim
Ea m-a facut sa ma indoiesc de el,ea m-a facut sa il neglijez,si tot ea mi-a spus minciuni in legatura cu dragostea pe care mi-o poarta .Iar eu o credeam cea mai buna prietena.Habar nu aveam ca ea vroia decat sa ma desparta de persoana pe care eu o iubeam doar pentu a fi ea impreuna cu el.Insa nu i-a mers,el a plecat luand totodata si inima mea,zdrobita si indurerata ce-i drept.
Intra-un sfarsit dupa ce « draga mea prietena » a terminat de probat tot magazinul am putut pleca,insa cand am, vrut sa ies pe usa magazinului am simtit cum sunt trasa inapoi si prinsa de mana .Cand imi ridic privirea o vad pe Karina cu ochii in lacrimi.Am zambit in sinea mea,fiind convinsa ca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu.Stiam ca,Karina isi va da toata silinta ca acest mic spectacol sa fie cat ma credibil si exact asta facea.Fara sa ii spun nici un cuvant am tras-o mai aproape de mine si am imbratisat-o calduros.
-Ce s-a intamplat cu tine ?o intreb eu incercand sa par cat mai ingrijorata
-Sti eu ...eu ..vreau sa iti spun ceva ,pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot vei afla ,dar vreau sa fiu eu cea cara iti va spune,incerca sa spuna ea printre lacrimile ce ii invadau obrajii rosii.
-Ce sa aflu ?,spun eu curioasa incercand sa par totodata si foarte ingrijorata
-Pai ..sti..,incerca acesta sa spuna
-Ceee ?intreb eu exasperata ,prinzand-o de umeri si scuturand-o destul de tare
-Eu..eu ,m-am culcat cu Mark,spuse acesta inchizand ochii si facad loc lacrimilor sa curga.
-Poftim !!!spun eu incercand sa par cat mai uimita ,insa in realitate nu era deloc asa .Eram convisa ca se va intampla ,iar lacrimile ei de crocodil nu ma impresionau deloc.Cand s-a intamplat asta?o intreb eu pe acelasi ton plin de ingrijorare si compasiune.
-A doua zi dupa ce l-am cunoscut,raspunse acesta acoperindu-si fata cu mainile in timp ce continua sa planga.
Asta e !Asta asteptam !Acum o aveam la mana !Eram atat de fericita incat nu m-am putut abtine sa nu zambesc .Am luat-o de mana si am imbratisat-o dupa care i-am soptit la ureche
-Nu-ti face griji ,totul va fi bine !Da, va fi foarte bine ...pentru mine am continuat eu in gand.Acum nu mai aveam decat sa o fac sa sufar, sa o umilesc, sa o fac sa se simta ca un gunoi,o tarfa ieftina care se vinde orcarui barbat pentru bani sau placere.Fata asta era o taratura si chiar daca nimeni in acel moment nu ma credea aveam sa o dovedesc,iar Mark ma va ajuta.
O iau de mana si iesim amandoua din magazin indreptandu-ne spre o cafenea din apropiere.Eram nerabdatoare sa aflu cat mai multe detalii picante,detalii pe care parintii Karinei,si intreg liceul le-ar adora.

cam atat deocamdata, sper ca va placut ja ne
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O

Răspunsuri în acest subiect
Jocul dragostei - de mady - 01-05-2010, 03:17 PM
RE: normal - de Abbeh. - 01-05-2010, 03:35 PM
RE: normal - de kame. - 01-05-2010, 04:38 PM
RE: Jocul dragostei - de mady - 03-05-2010, 06:39 PM
RE: Jocul dragostei - de kame. - 04-05-2010, 04:07 PM
RE: Jocul dragostei - de mady - 05-06-2010, 03:23 PM
RE: Jocul dragostei - de kame. - 10-06-2010, 11:51 PM
RE: Jocul dragostei - de Vernis - 11-06-2010, 12:11 AM
RE: Jocul dragostei - de kame. - 15-06-2010, 12:02 PM
RE: Jocul dragostei - de mady - 15-06-2010, 02:11 PM
RE: Jocul dragostei - de mady - 26-06-2010, 11:17 AM
RE: Jocul dragostei - de kame. - 27-06-2010, 01:12 PM
RE: Jocul dragostei - de kame. - 23-09-2010, 08:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.897 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.493 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.155 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.569 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.560 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul mintii Zambet.cOlOrAt 8 4.854 24-07-2009, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.398 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)