Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vizita la Gradina Zoologica [funny fic]

hehe..The new chapter^^
Era Vineri.Prima ora chimie,una din cele mai 'frumoase' ore posibile.Profa ne preda pagini intregi de caiet,mai shi asculta pe cineva,le mai strica media....nimic neobisnuit.Cand se suna toti merg in laborator imbracati in toate culorile posibile shi plini de energie.Se aseaza in banca....pardon...daca mai gasesc scaune,ca minunile clase le-au luat pe toate,iar cand intra profesoara in clasa...
-Buna ziua(profa)
-Buna ziua!
-Doamna profesoara nu mai avem scaune,dar cum se poate asa ceva!Nu venim la scoala sa stam in picioare din cauza lipsei de organizatie a unor oameni!Este intolerabil asa ceva!Cum se poate intampla asa ceva in scoala nostra frumoasa si bine educata..
-Taci odata (va da-ti seama ca deja o durea capul din cauza lui Lazar)stai jos shi nu mai tot comenta atat!
-Dar doamna profesoara cum sa stau jos din moment ce nu avem scaune?
-Tu nu te saturi niciodata?Taci..
-Dar doamna profesoara...
Si asa au trecut jumate de ora...iar Minamino,avea capul calendar din cauza lui Claudiu cel fara de tacere...Se uita un pica prin clasa...si ma vede pe mine care imi expuneam creatiile in spatele caietului...care era si asa prin de desene.....pe Anna care deja incepuse sa se roage pentru un pic de liniste....iar pe Andreea care era deja pe Marte cu gandul la stele....iar restul clasei...acestia fiind vreo 13,pt ca cativa baieti au descoperit arta chiulitului.....iar restul clasei meditau....la ce vor face in pauza bineinteles..
Intr-un final a trecut si ora....toti au mers in clasa.Minamino statea in banca si se uita la pereti...neavand altceva ce face....iar cand in sfarsit se bucura de un pic de liniste...apar shi ceilati crai de la rasarit...care se amenintau si nu mai era mult pana se bateau.Alexandru...cel care distruge tot in cale...era certat cu Broasca(Sergiu)....Nu stiu din ce motivul lui peste....iar dintr-o data se iau la bataie....unde? pe jos...dand pumni si picioare uni in altii...
Eu cu Diana am incercat sa ii potolim...dar cand venim in fata clasei.....era prea tarziuu.....jumatate din catedra era pe ei iar cealata parte era la un metru distanata...
-Ma nenorocitiloor!Cum ati reusit sa mai rupeti catedra!Waiii ce va face dirigu....
-Didi!Nu cred ca mai avem timp de asa ceva.....profu..de mate
-OOps!
Pai sa calculam ce avem noi aici....catedra costa vreo doua milioane....spitalizare baietilor sa zicem cinci....fata profului.....inestimabila! Toti se abtineau sa nu rada...dar foarte greu....mai ales ca nu se intampla asa des sa se rupa catedra inaintea orei de mate....
Sta el cinci minute,analizeaza situatia incercand sa isi dea seama cum au reusit doi copii sa faca o catedra la patrat.Dupa o incercare nereusita de a intelege ce s-a intamplat ca intotdeauna incepe cu replica:
-Am sa scriu 2 puncte la disciplina pentru asteptatre a profesorului fara catedra!Diana unde-i oglinda?
-La mine!
-Pai de ce o ti la tine?
-Da' dom profesor unde sa o pun daca nu mai avem catedra?
-Am uitat....Da' nu stati asa acolo!Adunati si voi catedra macar,oricum ora ii compromisa...
El se aseaza intr-o banca libera..in spatele lui Minamino...langa Diana.Claudiu cu Edi 'incearca' sa recupereze catedra si sa o repare dar profu' isi pierde rabdarea si le spune sa rezolve problema in pauza,nu intimpul 'pretioasei' lui ore de matematica.In pauza...
-Wow ce fata o facut profu!!Nu mai puteam de ras!Deci Minamino ce parere ai despre clasa noastra acum?intreaba Anna pe Shuichi.
-Pai inafara faptului ca sunteti sariti de pe fix nu am alta parere....
-Hei ce ora avem acum?intreb eu,in timp ce cautam mancarea...
-Desen da nu cred ca facem...am auzit ca profa ii bolnava.. deci avem ora libera...Heeee!zice foarte bucuroasa Anna.

Hope you like it
Si scuze ca sunt asa de multe puncte se suspensie dar cap asta l-am scirs mai demult si atnci asa eram obisnuita :o3

Răspunsuri în acest subiect
Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] - de Owaranai Yume - 02-04-2008, 09:20 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 03-04-2008, 08:55 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 04-04-2008, 09:50 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 06-04-2008, 11:24 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 08-04-2008, 12:01 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 20-04-2008, 02:09 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 07-05-2008, 08:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gradina cu trandafiri Crazy Person 4 3.420 18-05-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.755 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  teh omg funny story [parodie] Gandalf 18 13.964 25-12-2008, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Gandalf

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)