01-05-2010, 07:18 PM
Foarte frumos fetelor , foarte frumos ! O incurajati de mama mama :| ! Ce cacat frate , poate ar trebuii sa nu mai fii atat de dura Onytsa pentru ca nici tu nu esti profesionista ;) . Cred ca ar fii si normal sa nu mai termine acest fic , la ce kkt iai zis . Mai mult ii spunei gen : " Da am mai vazut asa ceva , lasa-te de fic pentru ca esti varza si eu sunt cea mai tare b-) ! Sii stii ceva , chiar nu te mai deranja sa-l continui pt. ca nu stii romana ! ''
Foarte urat din partea ta ;) . Si cred ca nu ar fii trebuit sa zic chestia asta ba ca nam dreptul , ba ca se ia de mine un moderator sau am rog . Dar deja explodam de nervi . Scze dar nu mam putut abtine . Si cred ca stii ca regula aia cu 40 de randuri nu mai e . Dar ma rog ....
Fiţe frate , fiţe ... n-ai ce sa le faci;) Uras omaneii care judeca pe cineva , cand persoana care judeca e mai prejos decat judecata .;) Numai D-Zeu ne poate judeca . Si nu va mai credeti marii si tarii , ca nu sunteti . :-J
Si What's my name ? E dragut fic-ul ar trebuii sa-l continui:)
Foarte urat din partea ta ;) . Si cred ca nu ar fii trebuit sa zic chestia asta ba ca nam dreptul , ba ca se ia de mine un moderator sau am rog . Dar deja explodam de nervi . Scze dar nu mam putut abtine . Si cred ca stii ca regula aia cu 40 de randuri nu mai e . Dar ma rog ....
Fiţe frate , fiţe ... n-ai ce sa le faci;) Uras omaneii care judeca pe cineva , cand persoana care judeca e mai prejos decat judecata .;) Numai D-Zeu ne poate judeca . Si nu va mai credeti marii si tarii , ca nu sunteti . :-J
Si What's my name ? E dragut fic-ul ar trebuii sa-l continui:)
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one
Now there's nothing I can say to you