Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still loving you [ Dydo & Metal ]

Am ajuns să mă întreb dacă viaţa poate să fie roz, ci nu o mică pată de culoare pe un imens fundal negru. - cred că aici r fi mers un ''sau'' pentru că parcă sună mai bine.
umflată şi cu dantelă albă - prin umflată te referi la cloş, dăla aşa cum au rochiile şi fustele :)) adică. . . aşa dăla. Nu înţelegeam aici o.o
Soarele era la linia orizontului şi întunericul acapara cimitirul şi întregul oraş - ador fraza asta dar nu ştiu de ce. Are o sonoritate plăcută dar chiar nu ştiu de ce îmi place. -.-
ÅŸapte ani -

Citat:Melanie, m-a sunat directa şi cică nu mergem la liceu vreo lună. În sala de sport a căzut tavanul, precum şi în mai multe săli de clasă. În fine, liceul n-are fonduri şi. . . nu pot să repare clasele. Bine dragă, merg la un meci de basket cu iubitul meu, mai vorbim.

stai niţeluş, anii nu concordă o.o . Adică liceul e devastat din cauza cutremurului, dar părinţii ei au murit acum 7 ani. Păi stai dacă gândim logic, şcoala nu are fonduri, dar ei au stat acasă 7 ani :- o.o ?

ÅŸtii

So, am citit şi eu ficul vostru şi mă gândeam să trec pe aici. Am enumerat mai sus principalele greşeluţe pe care le-aţi făcut amândoi în următoarele capitole, ca să nu mai stau să enumăr care capitol anume, am zis direct. În mare îmi place e cu demoni, etc :d normal că veneam şi eu pe acilişa. Capitolele sunt foarte îngrijite, adică au un aspect frumos şi estetica în pare e îngrijită. Nu am văzut greşeli de tastare sau chestii de genul care să îmi îngreuneze cititul. Îmi place, amaândoi scrieţi la fel de frumos şi amândoi aveţi un stil frumos de a scrie.
-

Răspunsuri în acest subiect
Still loving you [ Dydo & Metal ] - de Dydo1234 - 28-03-2010, 11:34 PM
RE: Still loving you [ Dydo & Metal ] - de Flash - 24-04-2010, 07:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Loving and blushing Haruchi 2 3.619 20-01-2012, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  The Power of Love [ Metal & Nya ] Nya. 56 32.026 19-04-2011, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Are you loving without asking why? Sho-Yo 13 11.009 05-03-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Flash