21-04-2010, 06:12 PM
Top, Top, Top ! Nu te speria, doar topaiam si eu prin poiana inverzita cu ficuri numai gata pregatite de citit)) Si uite ca asa am ajuns si pe'aci......Povesti, povesti....Cre'ca terminai cu inceputu' , hai sa trecem la cuprins:d
Tot ce faci tu ma surprinde in fiecare zi, sti sa scri asa de bine:
-ai descriere
-naratiune
-dialog
Pfiuu, esti super! Poate ca intr-o zi vei deveni o scriitoare de succesc, cu multi banuti, doi copii si un sot mai frumos decat Jesse McCartney, (stiu ca am inebunit de-a binelea:))
Si acum sfarsitul:-P
Te roaga Maica Paraschiva si toti Sfinti pe care-i cunosc romani, sa aduci nextu mai repede. Si voi astia care nu-i lasati comentari bietei fete:)) , ia treceti la munca, ca de-asta lucrati cu norma intreaga=)) Chiar ca am luat-o razna, asa fac de la cola sau pepsi:)) Nic nu mai stiu ce baui, in nici-un caz alcool, ala nu-mi place:D
Adu nextu, te roog din inimioara mea plina de dragoste si ura:))
Tot ce faci tu ma surprinde in fiecare zi, sti sa scri asa de bine:
-ai descriere
-naratiune
-dialog
Pfiuu, esti super! Poate ca intr-o zi vei deveni o scriitoare de succesc, cu multi banuti, doi copii si un sot mai frumos decat Jesse McCartney, (stiu ca am inebunit de-a binelea:))
Si acum sfarsitul:-P
Te roaga Maica Paraschiva si toti Sfinti pe care-i cunosc romani, sa aduci nextu mai repede. Si voi astia care nu-i lasati comentari bietei fete:)) , ia treceti la munca, ca de-asta lucrati cu norma intreaga=)) Chiar ca am luat-o razna, asa fac de la cola sau pepsi:)) Nic nu mai stiu ce baui, in nici-un caz alcool, ala nu-mi place:D
Adu nextu, te roog din inimioara mea plina de dragoste si ura:))