Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vrei sa Mori?

Heya(*.*)

Inca un fic de`al tau se pare.Poate ca ar trebuii sa termini si tu macar unul,ma rog,faci cum vrei.

Cat despre acest fic,nu am motive de lauda si pot spune ca nu ma uimeste deloc.Inceputul pot spune ca a fost bun,dar daca as spune asta as mintii.Ai un inceput banal,neinteresant,plictisitor.Din cate ficuri ai,nu ti`ai dat si tu seama cum sa atragi un cititor?Poate o sa`ti dai tu seama.Si asa nu mie se pare ca ai evoluat mult.Aceleiasi replici plictisitoare.Nu ai desriere,decat in proportii foarte mici daca pot spune asa.Mai citeste si tu alte ficuri si poate ai sa evoluezi.Actiunea este banala si nu ma atrage in niciun fel,nu am inteles prea multe,defapt nu am inteles mai nimic,caci tu ai grabit actiunea intr-un hal fara de hal,plus ca nu ai explicat mai nimic despre ce este vorba in acest fic,ca sa`mi fac si eu o idee.Naratiunea nu este buna,nu stii sa narezi,ma plictiseste.Inca un lucru:dupa semnul de punctuatie se incepe cu litera mare,in multe cazuri nu ai facut asta.Si inca ceva:este de ajuns fa pui trei puncte(puncte de suspensie) nu zece cate ai pus tu.

In rest nu am ce mai comenta...Sper sa evoluezi si sa continui macar ficul asta.
Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Vrei sa Mori? - de What's my NaMe?? - 20-04-2010, 07:35 PM
RE: Vrei sa Mori? - de Zăpă - 21-04-2010, 02:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.530 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Alege... lupta sau mori Nywa 11 7.684 28-01-2012, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Memento Non Mori Lucifer 29 19.071 21-01-2012, 07:27 PM
Ultimul răspuns: Leontina
  Vrei sa fii iubit, iubeste! Trioxide chocolate.۩ 11 6.403 05-07-2011, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  DACA VREI, POTI!!! oV!K!o 5 4.404 13-11-2010, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Jasmine

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)