16-04-2010, 10:43 PM
Heya(*.*)
Ce bine ca ai pus next!Il asteptam!:love:
Nu-mi vine sa cred cat be bine sunt redate tresaturile personajelor:bv:
Maddy-atat de copilaroasa,insa batjocorita,chiar daca este populara, deoarece are parul blond si majoritatea nu o cred prea desteapta,chiar daca ea este destul de inteligenta...cat de draguta este:X
Nu inteleg totusi de ce Ginger si Maddy nu au ramas prietene si acum nu se mai cunosc.Defapt au inceput sa`si recunoasca chipurile unei alteia,insa tot nu inteleg ce s`a intamplat.Si asa,cu timpul o sa`mi dau seama,dupa ce povestea va evolua,intr`un mod placut,care cred ca se va intampla.
Descrierea,dialogul,naratiunea si actiunea-toate sunt bune si bine alcatuite.Totusi cred ca ar trebui sa mai adaugi ceva la descriere(scuze- sunt adepta a descrierii).In rest totul este in regula si nu am nimic de criticat.
Ai avut si cateva greseli de tastare,dar asta nu`i important.
Astept nextu` si repede ca sunt tare curioasa ce se va intampla mai departe...
Felicitari pentru fic!Este foarte reusit:bv:
Ja ne` si multa inspiratie va doresc:*:*
Ce bine ca ai pus next!Il asteptam!:love:
Nu-mi vine sa cred cat be bine sunt redate tresaturile personajelor:bv:
Maddy-atat de copilaroasa,insa batjocorita,chiar daca este populara, deoarece are parul blond si majoritatea nu o cred prea desteapta,chiar daca ea este destul de inteligenta...cat de draguta este:X
Nu inteleg totusi de ce Ginger si Maddy nu au ramas prietene si acum nu se mai cunosc.Defapt au inceput sa`si recunoasca chipurile unei alteia,insa tot nu inteleg ce s`a intamplat.Si asa,cu timpul o sa`mi dau seama,dupa ce povestea va evolua,intr`un mod placut,care cred ca se va intampla.
Descrierea,dialogul,naratiunea si actiunea-toate sunt bune si bine alcatuite.Totusi cred ca ar trebui sa mai adaugi ceva la descriere(scuze- sunt adepta a descrierii).In rest totul este in regula si nu am nimic de criticat.
Ai avut si cateva greseli de tastare,dar asta nu`i important.
Astept nextu` si repede ca sunt tare curioasa ce se va intampla mai departe...
Felicitari pentru fic!Este foarte reusit:bv:
Ja ne` si multa inspiratie va doresc:*:*