16-04-2010, 09:54 PM
Maddy este un personaj diferit de Ginger şi oarecum ma regasesc mai mult in ea . Părea tipul de personaj obişnuit : o majoretă blonda cu doi neuroni ( în cele mai bune cazuri ) , oricum acum nu este aşa . Este o prejudecata faza cu parul blond şi nu văd cum coeficientul de inteligenţa s-ar regăsi în culoare părului . Maddy nu ar trebui să se lase afectată de aceste răutăţi .
Mi-a plăcut gestul făcut de aceasta , lăsându-i un bilet cu ,, La mulţi ani ! " . Mă întreb ce s-a întâmplat între ele două , având în vedere că într-o perioadă au fost prietene .
Oricum a reacţionat admirabil în disputa cu acel băiat , deci a fost un moment minunat :)) Am apreciat-o pentru că a dovedit că este o persoană puternică . Atitudinea pe care a luat-o la sfârşit a fost una înţeleaptă . Oricât de mult ai suferi , niciodată să nu dai satisfacţia altora să văd că te-au afectat vorbele lor .
Au mai fost câteva greşeli de tastare : ,, desgur "- desigur
,,spuanand"- spunând
Cam atât ! Baftă la scris în continuare! >:D<
Mi-a plăcut gestul făcut de aceasta , lăsându-i un bilet cu ,, La mulţi ani ! " . Mă întreb ce s-a întâmplat între ele două , având în vedere că într-o perioadă au fost prietene .
Oricum a reacţionat admirabil în disputa cu acel băiat , deci a fost un moment minunat :)) Am apreciat-o pentru că a dovedit că este o persoană puternică . Atitudinea pe care a luat-o la sfârşit a fost una înţeleaptă . Oricât de mult ai suferi , niciodată să nu dai satisfacţia altora să văd că te-au afectat vorbele lor .
Au mai fost câteva greşeli de tastare : ,, desgur "- desigur
,,spuanand"- spunând
Cam atât ! Baftă la scris în continuare! >:D<