Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still loving you [ Dydo & Metal ]

Heya(*.*)

Dydo-ai spus ca este primul tau fic si ca esti constienta ca nu scrii prea bine...Lasa`ma sa te contrazic...scrii destul de bine pentru primul fic.Tin sa spun ca dupa ce am citit primul capitol am ramas placut impresionata.Tot ce vreau sa`ti zic este ca grabesti putin actiunea si cred ca ai mai putea sa lucrezi la descriere,incearca sa descrii sentimentele personajului pe care il reprezinti...doar atat....Apropo imi place personalitatea lui Mel,iar tresaturile sunt bine conturate...In rest te felicit!

Metal-ceva mai bine decat Dydo... Grabesti doar putin actiunea,iar descrierea este buna,fiind din perspectiva unui baiat..Te descurci ceva mai bine la naratiune...Imi place personajul tau,Alec,este foarte sugestiv din cate am inteles pana acum...

In cateva cuvinte imi place ficul vostru si astept nextu`...Sper ca o sa mai postati,caci sunt tare curioasa ce se va intampla in continuare si presimt ca va fi ceva interesant:)

Scuze ca este scurt comentul,dar nu am ce sa critic,caci ficul este foarte bun si imi place...Ideea este originala si captivanta,dar vreau sa vad cum evolueza povestea...

Sincere felicitari pentru fic!

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Still loving you [ Dydo & Metal ] - de Dydo1234 - 28-03-2010, 11:34 PM
RE: Still loving you [ Dydo & Metal ] - de Zăpă - 15-04-2010, 03:58 PM
RE: Still loving you [ Dydo & Metal ] - de Flash - 24-04-2010, 07:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Loving and blushing Haruchi 2 3.619 20-01-2012, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  The Power of Love [ Metal & Nya ] Nya. 56 32.026 19-04-2011, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Me†al.