13-04-2010, 09:31 AM
Well ... îmi plac copiii, mai ales cei micuţi cu ochii albaştri sau verzi. ^^ Nevermind. >.>
Revenind la nume ... Păi este o alegere destul de grea.
Dacă aş avea un copil şi-ar fi fată, atunci aş numi-o Daiana. Asta ar fi The Real Life Version. The Anime Version ar fi Aiko sau Azami. xD
Iar dac-aş avea un copil şi-ar fi băiat, atunci i-aş da numele Briar sau Christian. This is the Real Life Version and there's no Anime Version. ^^
De ce am ales aceste nume ? Deoarece reprezintă mult mai mult decât v-aţi putea imagina ... sau pur şi simplu îmi plac. =]
Sper - din nou - că postul meu nu este prea scurt.
Byee! >;d<
Revenind la nume ... Păi este o alegere destul de grea.
Dacă aş avea un copil şi-ar fi fată, atunci aş numi-o Daiana. Asta ar fi The Real Life Version. The Anime Version ar fi Aiko sau Azami. xD
Iar dac-aş avea un copil şi-ar fi băiat, atunci i-aş da numele Briar sau Christian. This is the Real Life Version and there's no Anime Version. ^^
De ce am ales aceste nume ? Deoarece reprezintă mult mai mult decât v-aţi putea imagina ... sau pur şi simplu îmi plac. =]
Sper - din nou - că postul meu nu este prea scurt.
Byee! >;d<
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.