Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casa din vis [+15]

Iar ai grabit actiunea mah -.- . Parca vrea sa fuga de noi . Descrie mai bine ideeile , dezvolta putin . Totul se petrece atat de repede . Puteai sa descri mai bine acel vis , sentimentele fetei si aparitia acelui strain .

Citat: Imi sterg lacrimile cu un prosop alb.Fug pe toate cele douazeci de trepte .In minte aud vocea acelui om.Incerc sa ma adun cu toata puterea.Ma tot gandeam ce sa fac ca sa plecam din casa. Adorm pe scari pana dimineata. ( grabita rau actiunea , dezvolta propozitiile ) .

Se face ora 6 dimineata cand mama se trezeste,speriata vazandu-ma ca am dormit pe scari. Nemaiputand sa-i dau explicatii ,dintr-o data explodeaza instalatia electrica provocand un incendiu mare.
Atunci mi-am dat seama ca acel barbat din vis vorbea serios. ( totul s-a intamplat asa intr-o secunda o_o )

Am corectat doar partea asta , deoarece a avut destul de multe greseli si nu ma refer doar la greselile de tastare . Sfarsitul a fost atat de grabit , parca ziceai "hai sa se termine mai repede capitolul" . Nu stiu , vezi ca nu e de bine =] . Incearca sa citesti cateva fic-uri daca vrei , pentru a te inspira la scris . ( nu ma refer a le copia propozitiile sau intreaga poveste >.< ) . Vezi ce faci cu descrierea si actiunea .
In general mie imi place ideea , deoarece cum am mai spus si inainte sunt atrasa de povesti cu case bantuite xD . Sper ca pe parcurs capitolele sa fie mult mai frumoase decat acestea .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Casa din vis [+15] - de sunshine - 11-04-2010, 03:37 PM
RE: Casa din vis(+15) - de Hope:) - 11-04-2010, 05:48 PM
RE: Casa din vis(+15) - de βεκi - 11-04-2010, 06:28 PM
RE: Casa din vis(+15) - de sunshine - 11-04-2010, 07:31 PM
RE: Casa din vis(+15) - de βεκi - 12-04-2010, 08:58 AM
RE: Casa din vis(+15) - de sunshine - 12-04-2010, 10:05 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata departe de casa Paty.Paty 36 22.119 01-01-2012, 05:42 PM
Ultimul răspuns: Daria v2