11-04-2010, 02:20 AM
Chiar nu mă aşteptam la lucrurile pe care le-ai spus la început. Eu...vinovata ca tu ai inceput să scri? Ei bine... asta este placut pentru mine.De ce m-am lasat de yaoi?Nu am un motiv anume:P
Revenind. Capitolul asta a fost mult mai bun ca cel anterior. Descrierea a fost nelipsită, lucru care pe mine m-a incântat. Mai puţin dialog...insa a fost ok. Nu ai mai grăbit actiunea, ceea ce a fost din nou, un plus. Trebuie sa recunosc faptul ca la inceput am fost putin bulversata... nu prea intelegeam care e legătura noului capitol cu cele anterioare. Dar... pot sa spun ca m-am lămurit. De reproşat... deocamdata nu mai am ce spune. Totul mi s-a parut în regulă. Astept capitolul următor.
Revenind. Capitolul asta a fost mult mai bun ca cel anterior. Descrierea a fost nelipsită, lucru care pe mine m-a incântat. Mai puţin dialog...insa a fost ok. Nu ai mai grăbit actiunea, ceea ce a fost din nou, un plus. Trebuie sa recunosc faptul ca la inceput am fost putin bulversata... nu prea intelegeam care e legătura noului capitol cu cele anterioare. Dar... pot sa spun ca m-am lămurit. De reproşat... deocamdata nu mai am ce spune. Totul mi s-a parut în regulă. Astept capitolul următor.
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light