07-04-2010, 12:22 AM
Bun...ti-am citit si eu cele două capitole si cu toate ca m-am lasat de yaoi...am zis "hai sa las o parere".
Ideea...in principiu mi se pare ok. Adica ceva ce nu am mai citit de ceva vreme(nu ca as mai fi citit dar...asta este o alta problema).Descri bine aspectul fizic dar cel moral...eh... se putea si mai bine.Poti sa descrii sentimentele mult mai bine si mult mai amplu.
Dupa cum a spus si Musa... actiunea este grabita. Totul mi s-a parut mult prea grăbit... tras de păr, cum se zice. Puteai sa ii faci sa se cunoasca intre ei... niste certuri... si dupa viol, care apropo... a fost descris...aproape deloc.
Ai grija la tastare si astept capitolul urmator.
Ideea...in principiu mi se pare ok. Adica ceva ce nu am mai citit de ceva vreme(nu ca as mai fi citit dar...asta este o alta problema).Descri bine aspectul fizic dar cel moral...eh... se putea si mai bine.Poti sa descrii sentimentele mult mai bine si mult mai amplu.
Dupa cum a spus si Musa... actiunea este grabita. Totul mi s-a parut mult prea grăbit... tras de păr, cum se zice. Puteai sa ii faci sa se cunoasca intre ei... niste certuri... si dupa viol, care apropo... a fost descris...aproape deloc.
Ai grija la tastare si astept capitolul urmator.
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light