28-03-2010, 03:30 PM
Neatza! Numele meu este Diana-Elizabeth sunt din Constanta si am 14 ani. Sunt nascuta pe 1 august 1995 si sunt zodia Leu^^. Sunt o fire prietenoasa si imi place sa ma distrez. Culorile mele preferate sunt: Negru, rosu, albastru si verde. Genuri de muzica preferate? Hmmm...nu am un gen preferat. Ascult melodiile care-mi plac. Ca animal de casa am o pisicutza. Ador pisicile! Animeurile mele preferate sunt: Kaleido star,Sailor Mon, Naruto:X, Bleach, Blood+, Blue gender, InuYasha, Romeo and Julieta, FMA, Full Metal Panic prima si a doua serie, Vampire Knight. Citesc si manga. Cel mai mult mi-a placut Vampire Knight si Lillim Kiss. So...cam atat despre mine. Sper sa ma distrez pe forum si sa-mi fac cat mai multi prieteni. Zbye
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke
Cel mai bun crainic al bucuriei este tacerea. As fi prea putin fericit daca as putea spune cat sunt. - William Shakespeare
Cel mai bun crainic al bucuriei este tacerea. As fi prea putin fericit daca as putea spune cat sunt. - William Shakespeare