15-12-2008, 11:45 PM
in primul rand neatza mina! sa incepem cu inceputul:
1.sunt fata
2.Ma numesc Denisa
3.Am aproape 15 ani
4.animeurile mele preferate sunt : prea multe si mi-e lene sa le scriu...
5.sunt o fire:-mai lenesa(nu pot sa spun cu exactitate cat de lenesa pot fii)
-calma,cat se poate de calma,dar atunci cand ma enervez,imi ies din pepeni....
-nu imi place sa alerg...ultima oara cand am alergat a fost azi cand ma grabeam spre "inchisoare" ...sa nu exageram...
-a naibii de a naibii..
6.imi place culoarea verde (nu ma consider ierbivora sau vaca si nici nu am zic ca sunt moarta dupa culoarea verde)
7.NU sunt emo(iertare le-as cere carora sunt emo si citesc acest paragraf)...
8.despre manga:nu pot spune prea putine ca am citit prea multi ( interpreteaza pe invers)
9.animalele mele preferate sunt caini,am 2 caini:unul este lup,are varsta de..mai multi ani...iar al doilea este un bishon,cam de 1-2 ani(nu mai stiu exact cat sa va spun).am avut: o PISICA(saracutza),pe care a papat-o Rochy(lupul), un bobocel de rata mititel,care a crescut si l-am mancat(ca doar ce era sa ii fac),si un papagal frumos, care din pacate a murit ..(am uitat sa il hranesc,deci..a murit de foame) ...NU ma intelege-ti gresit. Iubesc animalele,in special the dogs.
10.Imi place sa le fac farse prietenilor,sa spun minciunele gogonate profesorilor,mai ales mamei,ca pe tata nu pot sa-l mint,in schimb, pe mama da .
11. imi place sa pun pariuri intre fete, dar si intre baietii(intre unii)
12.acasa sunt copilul minune( problema),dar la scoala sun copilul destept...sub ochii profesorilor..
13.mancarea favorita..eeee...tin dieta......nu mai spun si ce mananc..mioneci (glumeam)
14.sunt comunicativa,haioasa,simpatica...etc etc...nu mai sunt...
15.imi place genul de muzica :pop. NO MANELE AND NO POPULARA :d...
16.nu's indragostita de niciun baiat... doar de cei din animeuri. ...ciudat,dar adevarat.
17.kaname si zero din VK( vampire knight), ii consider hot and sexy
18.genurile mele de animeuri sunt :- romance
-magical girl
-yaoy..aici chiar ca nu stiu ce ma atrage...poate gafele facute de baietzi...chiar nu stiu...
-ecchi-intr-un fel
19.cam atat despre me,acum va las sa cititi:hai cu intrebare domne ca nu am scris degeaba.daca avetzi nelamuriri sunati la nr de telefon 07(nu mai stiu) sau lasati comm. mai jos ja ne...sayonara[/color][/size][/font]
1.sunt fata
2.Ma numesc Denisa
3.Am aproape 15 ani
4.animeurile mele preferate sunt : prea multe si mi-e lene sa le scriu...
5.sunt o fire:-mai lenesa(nu pot sa spun cu exactitate cat de lenesa pot fii)
-calma,cat se poate de calma,dar atunci cand ma enervez,imi ies din pepeni....
-nu imi place sa alerg...ultima oara cand am alergat a fost azi cand ma grabeam spre "inchisoare" ...sa nu exageram...
-a naibii de a naibii..
6.imi place culoarea verde (nu ma consider ierbivora sau vaca si nici nu am zic ca sunt moarta dupa culoarea verde)
7.NU sunt emo(iertare le-as cere carora sunt emo si citesc acest paragraf)...
8.despre manga:nu pot spune prea putine ca am citit prea multi ( interpreteaza pe invers)
9.animalele mele preferate sunt caini,am 2 caini:unul este lup,are varsta de..mai multi ani...iar al doilea este un bishon,cam de 1-2 ani(nu mai stiu exact cat sa va spun).am avut: o PISICA(saracutza),pe care a papat-o Rochy(lupul), un bobocel de rata mititel,care a crescut si l-am mancat(ca doar ce era sa ii fac),si un papagal frumos, care din pacate a murit ..(am uitat sa il hranesc,deci..a murit de foame) ...NU ma intelege-ti gresit. Iubesc animalele,in special the dogs.
10.Imi place sa le fac farse prietenilor,sa spun minciunele gogonate profesorilor,mai ales mamei,ca pe tata nu pot sa-l mint,in schimb, pe mama da .
11. imi place sa pun pariuri intre fete, dar si intre baietii(intre unii)
12.acasa sunt copilul minune( problema),dar la scoala sun copilul destept...sub ochii profesorilor..
13.mancarea favorita..eeee...tin dieta......nu mai spun si ce mananc..mioneci (glumeam)
14.sunt comunicativa,haioasa,simpatica...etc etc...nu mai sunt...
15.imi place genul de muzica :pop. NO MANELE AND NO POPULARA :d...
16.nu's indragostita de niciun baiat... doar de cei din animeuri. ...ciudat,dar adevarat.
17.kaname si zero din VK( vampire knight), ii consider hot and sexy
18.genurile mele de animeuri sunt :- romance
-magical girl
-yaoy..aici chiar ca nu stiu ce ma atrage...poate gafele facute de baietzi...chiar nu stiu...
-ecchi-intr-un fel
19.cam atat despre me,acum va las sa cititi:hai cu intrebare domne ca nu am scris degeaba.daca avetzi nelamuriri sunati la nr de telefon 07(nu mai stiu) sau lasati comm. mai jos ja ne...sayonara[/color][/size][/font]