Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi]

Consolarea

Afara incepea sa se insereze,iar cerul senin din timpul zilei se umplea de nori furiosi.Intr-un loc ascuns din cartier,Kaitou incerca sa se ridice.Hano a fost atat de violent,incat lasase urme pe trupul satenului.In timp ce mergea tinandu-se de zidurile reci ale blocului,a privit instinctiv in sus.Vazduhul incepea s aplanga,tunetele rasunau in intreaga capitala iar fulgerele brazdau cerul.Lacrimile reci biciuiau chipul baiatului.Violul suferit in urma cu ceva timp il ranise mai tare decat crezuse.Se simtea murdar si neputincios.Blugii erau patati,in timp ce camasa rupta era udata de ploaie.Nu stia ce sa faca sau unde sa se duca.Intregul corp il durea.Pasii l-au purtat spre blocul unde locuia Sanji.Cu pasi usori,a urcat spre etajul unde locuia rebelul.Bataile lipsite de vlaga se auzeau in usa maro a apartamentului.Iar raspunsul nu a intarziat sa apara.
-Kaitou?Ce e cu tine in halu asta?
-Nu ma intreba nimic.Doar lasa-ma s aintru.
Sanji a aprobat din cap,dupa care si-a asezat iubitul pe canapea.Se vedea pe chipul acestuia ca patise ceva destul de grav
-Se pare ca nu esti singuru de care a profitat Hano.Spune Kai punandu-si mana pe fata.
Auzind acest lucru,rebelul s-a dat cativa pasi in spate.Stia de ce satenul arata atat de rau.Baiatul cu par cenusiu se bucurase de corpul sau.Pana unde putea sa mearga obsesia nebuneasca de a poseda totul in jurul lui?Brusc,Sanji l-a luat pe Kaitou in brate,strangandu-l la piept.
-Stai linistit.Acum sunt bine,cred.Spune acesta incercand din rasputeri sa zambeasca.
-Frumosule,nu intelegi.Trupul meu a trecut prin multe lucruri,asa ca am trecut cu bine peste aceea experienta.Dar tu...esti mai firav ca mine.
Kaitou s-a ridicat de pe canapea si lua capul rebelului intre palme,sarutandu-l tandru.Cu miscari usoare,Sanji il intinse pe suprafata moale,alungindu-si trupul deasupra lui.Buzele moi ale acestuia sarutau pectoralii satenului,coborand incet spre abdomen.La fiecare atingere mai violenta,Kai tresarea,strangand pumnul.Baiatul cu par albastru si-a patruns iubitul incet,incercand sa nu ii provoace durere.Gemetele infundate se auzeau in incapere pana in clipa in care buzele lui Sanji au acaparat gura satenului.Limbile lor se atingeau una pe alta,oferind senzatii uimitoare.Epuizati dupa cateva ore de placere,cei doi se odihneau,imbratisati.
Dis-de-dimineata,lumina Soarelui patrundea prin geam,cazand pe chipurile celor doi.Primul care s-a trezit a fost Sanji.Cu miscari lente,ii aranja parul ciufulit al satenului,sarutandu-i usor buzele.Cand limba acestuia a patruns in gura adormitului,Kai a deschis brusc ochii.
-Neata frumosule.Spune rebelul lingandu-si buzele.
-Puteai sa ma trezesti mai usor.Spune acesta cascand larg.
-Acum te vaiti?Azi trebuie sa ne unim gastile.
Kaitou nu prea a inteles mesajul iubitului sau,insa nu a comentat.Dupa ce s-a imbracat cu hainele date de Sanji,a inceput sa isi sune prietenii,dandu-le intalnire in centrul casrtierului.Acelasi lucru l-a facut si rebelul.Nu dupa mult timp,cei doi erau gata de plecare.Ajungand la locul intalnirii,baietii au observat ca gastile lor isi arunca priviri ucigatoare.Pe o piatra,statea Selena ce purta o fusta neagra si un maieu rosu.
In timp ce Kaitou discuta cu Kiro,baiatul cu par albastru s-a apropiat de fata pentru a vorbi cu ea.cum l-a vazut,blonda s-a ridicat speriata,lipindu-se de zid.
-Nu imi face rau.Spune aceasta strangand din ochi.
-Nu iti voi face nimic.Doar linisteste-te.
-Asa ai spus si data trecuta cand m-ai violat.Ai facut ce ai vrut cu trupul meu.Te bucurai cand ma vedeai ca plang.Cu cat iti spuneam sa te opresti,te impingeai mai tare in mine,ranindu-ma.imi muscai buzele pana simteai gustul sangelui.Eram virgina si nu vroiam sa fie asa prima oara.
-Stiu si imi pare rau.Am fost un prost.Spune Sanji lasand capul in jos.
-M-ai distrus.Sa te ierte cine poate.Eu nu o voi face.
Discutia celor doi a fost intrerupta de Kaitou,ce isi privea insistent iubita.Aceasta incerca din rasputeri sa isi ascunda privirea inlacrimata.Baietii au urcat pe capota unde masini,incercand sa calmeze gastile.
-Cu totii stim de autoritatea pe care Hano si-a asumat-o in cartier.Trebuie sa ne unim pentru a-l opri.
Membrii celor doua gasti isi ascultau liderii,dandu-le dreptate.Daca cei mai mari rivali s-au unit,ei de ce nu puteau sa o faca?Singura care nu spunea nimic era Michyo.Se temea sa fie in preajma lui Sanji.Ii era frica de faptul ca acesta i-ar putea face rau,din nou.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] - de Lye - 08-02-2008, 11:49 PM
RE: ♥Crazy Love♥ [Shonen-ai / Yaoi] by love_yuki_eiri & kaname - de Lye - 27-03-2008, 05:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 5.576 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 33.492 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 187.681 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 61.215 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 52.106 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 154.620 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 80.539 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 114.058 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 67.830 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 143.746 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)